Το πρώτο teaser για το νέο Star Wars είναι εδώ! | VIDEO

Δεν υπήρχε περίπτωση να είχαμε μία τετραήμερη γιορτή για το “Star Wars” και να μην είχαμε αναφορές στη δεύτερη ταινία της νέας τριλογίας που κάνει πρεμιέρα στο τέλος της χρονιάς. Έτσι, στο πλαίσιο του Star Wars Celebration Orlando αρχίσαμε με τη δημοσίευση του επίσημου πόστερ των «Τελευταίων Τζεντάι» πριν από λίγη ώρα στον λογαριασμό του franchise στο Twitter, ενώ πέντε λεπτά αργότερα «έσκασε» και το πρώτο teaser!

candia

Το βίντεο ξεκινά με το λάιτ μοτίφ της Δύναμης και συνεχίζει με αυτό της Ρέι. Με τη Ρέι είναι και η πρώτη σκηνή και από ό,τι φαίνεται δεν περνά και πολύ καλά στην εκπαίδευσή της. Κανένας δεν είπε, άλλωστε, ότι θα ήταν εύκολη υπόθεση. Γενικά, οι πρώτες σκηνές δεν δείχνουν τίποτα το ιδιαίτερο για την ιστορία. Μοιάζουν με λήψεις για ένα αφιέρωμα του “National geographic” στο εντυπωσιακό νησί-κατοικία του Λουκ Σκάιγουοκερ.

tipografo prints

Μετά, σιγά-σιγά, αρχίζουμε να βλέπουμε τους γνωστούς μας από τις προηγούμενες ταινίες. Πρώτη-πρώτη, η στρατηγός Λέια στο κέντρο επιχειρήσεων της Συμμαχίας – ως ένας φόρος τιμής στην εμβληματική φυσιογνωμία της πρόωρα χαμένης Κάρι Φίσερ. Παράλληλα, ακούγεται η Ρέι να μιλά για το φως, το σκοτάδι και την ισορροπία. «Είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο», απαντά ο Λουκ.

Προβολή εικόνας στο Twitter

Στη συνέχεια βλέπουμε τον Φιν να αναρρώνει, τον Πο Ντάμερον και τον BB-8 να αντιμετωπίζουν προβλήματα εκρηκτικής φύσεως και το Μιλένιουμ Φάλκον να εμπλέκεται σε άλλη μία αερομαχία.

Τη σκυτάλη παίρνουν οι κακοί, με πρώτον την ντροπή της οικογένειας των Σολο, Κάιλο Ρεν, και την Κάπτεν Φάσμα, καθώς και λίγες σκηνές από μία μεγάλης έκτασης μάχη μεταξύ του Πρώτου Τάγματος και της Συμμαχίας. Το τρέιλερ κλείνει με την πολύ δυσοίωνη -ίσως όμως διφορούμενη- ατάκα του Λουκ Σκάιγουόκερ: «Ήρθε η ώρα για τους Τζεντάι να τελειώσουν». Χμ, αυτό το «τελειώσουν» αφορά τους ίδιους τους Τζεντάι ή υπάρχει αντικείμενο που κόπηκε; Υπομονή, θα ξέρουμε τον Δεκέμβριο!

Πηγή: protothema.gr