Ο παλαίμαχος διεθνής Γιάννης Δαμανάκης τιμά το φετινό φιλανθρωπικό αγώνα “ΣτηρίΖΩ”

Ακόμα ένας “θρύλος του ποδοσφαίρου, ο Χανιώτης πρώην διεθνής του ΠΑΟΚ και του Α.Ο.Χανιά Γιάννης Δαμανάκης θα τιμήσει το φετινό φιλανθρωπικό αγώνα “ΣτηρίΖΩ”. Μάλιστα θα αγωνιστεί με τη φανέλα της ομάδας του Γαλανόλευκου Φάρου.
Υπενθυμίζεται ότι ο φετινός φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας “ΣτηρίΖΩ” γίνεται για 4η συνεχή χρονιά και θα είναι αφιερωμένος στον αείμνηστο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Κισσαμικού και της Θύελλας Καλαθαινών, Θανάση Σγουρομάλλη. Τον φιλανθρωπικό αυτό αγώνα (Παλαίμαχοι Κισσαμικού-Θύελλας εναντίον Γαλανόλευκου Φάρου), τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κισσάμου θα τιμήσουν με την παρουσία τους τόσο οι πρώην διεθνείς τερματοφύλακες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, Βασίλης Κωνσταντίνου και Παναγιώτης Κελεσίδης, όσο και ο πρώην τερματοφύλακας του ΟΦΗ (Κυπελλούχος Ελλάδος το 1987) και του Εργοτέλη, Μύρωνας Σηφάκης (νυν προπονητής της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ).
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Κισσάμου, η Νεολαία Κισάμου και η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ.), με τη στήριξη του Συλλόγου Φίλων Εθνικής Ελλάδος “Γαλανόλευκος Φάρος” θα τιμηθεί ο πρώην ποδοσφαιριστής του Κισσαμικού και της Θύελλας Καλ. και νυν αθλητής Τριάθλου (κατηγορίας Iron Man), Κώστας Βαρουχάκης για την επιτυχή συμμετοχή του σε πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα Τριάθλου, που έγινε στην Νότια Αφρική.
Υπενθυμίζεται ότι το φετινό “ΣτηρίΖΩ” θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Απριλίου στις 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου, ενώ μια ώρα νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί το “Fun Run” στην πόλη της Κισάμου