“Δώσε στη γνώση άλλη μια ευκαιρία” | Διημερίδα ενημέρωσης από το Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά 27 & 28 Απρίλη

Το Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά διοργανώνει διημερίδα και καλεί γονείς, μαθητές αλλά και όλους τους πολίτες να ενημερωθούν από κοντά για την εντυπωσιακή εξέλιξή του.

Στα πλαίσια της ενημέρωσης για τη σημασία αυτής της Διημερίδας, ο διευθυντής του σχολείου κ. Γιάννης Δαράκης, μιλά για το θαύμα που έχει γίνει σε μια σχολική μονάδα που, όπως είναι γνωστό, έχει ιδρυθεί πριν τρία μόλις χρόνια, είναι η τελευταία στον Νομό και που με υποδομή μηδέν λειτούργησε το Σχολικό Εργαστήριο.

“Το σχολείο, παρά την κρίση, με σκληρή δουλειά καθηγητών και μαθητών. έχει καταφέρει να εξοπλιστεί σε πολύ καλό βαθμό ώστε να μπορούν οι μαθητές/τριες του να έχουν πολύ ποιοτική εργαστηριακή εκπαίδευση.

Σημαντικό πλεονέκτημα ο κατάλληλος χώρος στον οποίο λειτουργεί το Σ.Ε που μπορεί με κατάλληλη αξιοποίηση να προσφέρει ακόμη υψηλότερης ποιότητας εκπαίδευση, κυρίως στην πράξη, όπως συμβαίνει στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες που αναγνωρίζουν τη συμβολή της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στην ανάπτυξη και τη στήριξη της οικονομίας.

Σε αυτή την προσπάθεια ξεκινάμε καλούμε όλους τους πολίτες, γονείς, μαθητές /τριες να μας επισκεφθούν από κοντά, να δουν το έργο που γίνεται και να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες που δίνει η φοίτηση στο ΕΠΑ.Λ..

Σας ευχαριστούμε και πάλι και θα τα πούμε και από κοντά…”