Υποψήφιος στο Δήμο Χανίων ο Π. Σημανδηράκης;

Ένας χρόνος και κάτι απομένει για την διενέργεια των αυτοδιοικητικών εκλογών και τα σενάρια για το ποιοι θα είναι υποψήφιοι ή ποιοι έλαβαν ή θα λάβουν το χρίσμα από τα κόμματα ολοένα και πληθαίνουν.

Η εφημερίδα “Παραπολιτικά” του Κισσαμίτη στην καταγωγή Γιάννη Κουρτάκη δημοσιεύει ότι ο νυν Περιφερειακός Σύμβουλος και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Κρήτης, Παναγιώτης Σημανδηράκης θα είναι υποψήφιος στο Δήμο Χανίων.

Μάλιστα όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα “η απόφαση ελήφθη μέσα στην εβδομάδα και οι πρώτες επαφές για τη δημιουργία ενός νεανικού σχεδιασμού έχουν ήδη γίνει”.

Αξίζει να σημειωθεί πως, ο Παναγιώτης Σημανδηράκης είναι 35 ετών, Οικονομολόγος με λαμπρές σπουδές στα Οικονομικά εργάζεται στην επιχείρηση που διατηρεί η οικογένεια του, στην Κερά Κισσάμου και πρώτη φορά έθεσε υποψηφιότητα ως Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης με την παράταξη του Σταύρου Αρναουτάκη “Κρήτη πρώτη Δύναμη” το 2010 όπου αναδείχθηκε πρώτος σε σταυρούς (6.267) στο Νομό Χανίων ενώ και το 2014 ήταν επίσης στις πρώτες θέσεις σε σταυρούς προτίμησης.

Ωστόσο, παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο ίδιος προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους είναι μετριοπαθής αλλά παράλληλα δυναμικός.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ένα από τα πρόσωπα που εκτιμά πολύ ο Σταύρος Αρναουτάκης.

Πάντως το όνομα, του Παναγιώτη Σημανδηράκη ακούγεται και για το Δήμο Κισσάμου.

Τώρα τι τελικά θα επιλέξει ή τι θα επικρατήσει μένει να το δούμε… Ο καιρός γαρ εγγύς.

Σ.Κουτς. – eparxies.gr