Βαλεντίνο: Δάκρυσα πρώτη φορά πάνω στην πίστα για τον Παντελίδη!

Τα τελευταία χρόνια, τ’ όνομά του έχει γίνει ευρύτερα αναγνωρίσιμο στη νυχτερινή ζωή των Χανίων και συνώνυμο της διασκέδασης! Δεν υπάρχει περίπτωση να τον «πετύχεις» σε κάποιον από τους χώρους που εμφανίζεται και να μην περάσεις καλά. Ο λόγος για το «περιβόλι της χαράς» όπως τον χαρακτηρίζουν πολλοί, Βαλεντίνο Μαρτσελλάκη, ο οποίος έχει πραγματικά να δώσει ακόμη  πολλά στο χώρο του τραγουδιού, αν του δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες. Ήδη στα Χανιά, έχει ακουμπήσει «κορυφή» ωστόσο οι στόχοι του, δικαιωματικά, είναι πολύ υψηλότεροι και ξεπερνούν τα σύνορα της Κρήτης. 

Όλο αυτό το ταξίδι ξεκίνησε τυχαία μια βραδιά…

 

candia

Ποιοι ήταν οι λόγοι που αποφάσισες τελικά ότι ο… δικός σου ο δρόμος, είναι αυτός του τραγουδιού;

tipografo prints

Μα αυτό είναι το θέμα, ότι έγινε όλο αυτό κατά… λάθος! Από μικρός ονειρευόμουν να γίνω τραγουδιστής, αλλά όλο αυτό το ταξίδι ξεκίνησε τυχαία μια βραδιά που ήμουν απλά για φαγητό σε ένα μεζεδοπωλείο με live μουσική.

Δηλαδή ξεκίνησες αμέσως μετά από εκείνη τη βραδιά;

Ναι! Την μεθεπόμενη εβδομάδα ξεκινήσαμε! Δεν είπαμε κάτσε να το συζητήσουμε και το κοιτάμε από την επόμενη σεζόν. Εγώ εν τω μεταξύ, άλλο που δεν ήθελα! Από τότε δουλεύω κανονικά, δεν έχει υπάρξει δόξα τω Θεώ άδειο Παρασκευοσαββατοκύριακο εδώ και 8 χρόνια! Ειδικά για το καλοκαίρι που διανύουμε νομίζω είναι μετρημένες στα δάχτυλα του χεριού οι μέρες που –προς το παρόν τουλάχιστον– είναι κενές. Όσο για τους γάμους, έχω να φανταστείς αυτή τη στιγμή κλεισμένους γάμους και για το 2019!

Από τότε δουλεύω κανονικά, δεν έχει υπάρξει δόξα τω Θεώ άδειο Παρασκευοσαββατοκύριακο εδώ και 8 χρόνια!

Σου δίνει μία αίσθηση σιγουριάς αυτό;

Δεν θα έλεγα ακριβώς σιγουριά γιατί τίποτα δεν είναι σίγουρο. Είναι όμως η πιο καλή ένεση αδρεναλίνης. Σκέφτεσαι πως, για να με κλείνει από τώρα ένα ζευγάρι για το 2019 είμαι η πρώτη του επιλογή. Δεν θέλει να υπάρξει η πιθανότητα να μη μπορώ!

 «Η… αρχή, το τέλος και η «βάση» μου, θα παραμένει όμως ΠΑΝΤΑ η οικογένεια μου!»

 Τα 2-3 τελευταία χρόνια η αναγνωρισιμότητα σου έχει πολλαπλασιαστεί όπως και οι εμφανίσεις σου σε διάφορους χώρους. Σε φοβίζει η υπέρ-έκθεση και πως την αντιμετωπίζεις;

Δεν με τρομάζει όλο αυτό που συμβαίνει, γιατί γενικότερα είμαι αρκετά κοινωνικός άνθρωπος  και το διαχειρίζομαι πάντα με καλοσύνη και σεβασμό απέναντι σε όλους! Καλό βέβαια είναι πάντα να μπαίνουν κάποια όρια και νομίζω πως από πλευράς μου, αυτό συμβαίνει.

 

Όταν δάκρυσα στην πίστα & όταν με φίλησαν στο στόμα!

Mε φίλησε μια άγνωστη γυναίκα στο στόμα πάνω στην πίστα!!!

 

Ποια ήταν η πρώτη φορά που δάκρυσες πάνω στην πίστα και γιατί;

Ήταν θυμάμαι 4 μέρες ακριβώς μετά τον χαμό του Παντελή Παντελιδη. Τραγούδησα ένα τραγούδι του στο μαγαζί στο οποίο δούλευα, και υπήρχε τόσο μεγάλη συμμετοχή από όλο τον κόσμο που όλο αυτό με άγγιξε πάρα πολύ! Ήταν μια συγκλονιστική στιγμή, που σίγουρα δεν θα την ξεχάσω ποτέ.

Ποιο είναι το πιο ακραίο περιστατικό που σου έχει συμβεί εν ώρα δουλειάς;

Να με φιλήσει μια άγνωστη γυναίκα στο στόμα!!! Ανέβηκε πάνω στο stage και… Τι να πω, η αλήθεια είναι πως κι εγώ εντυπωσιάστηκα από αυτή την αντίδραση, αλλά δεν μπορούσα να κάνω και κάτι! (γέλια)

 

Τη σχέση μου με το διαδίκτυο δεν τη λες και τυπική…

 Για πολλούς συναδέλφους σου, το διαδίκτυο ήταν το όχημα που τους έκανε ευρύτερα γνωστούς ενώ είναι κοινό μυστικό πλέον πως η δισκογραφία, κινείται σχεδόν αποκλειστικά στο συγκεκριμένο χώρο. Εσένα η σχέση σου με το διαδίκτυο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μάλλον… τυπική!

Τυπική Δεν τη λες , όπως και οι περισσότεροι συνάδελφοι χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για προβολή, έτσι τα χρησιμοποιώ και εγώ!

 «Με φαντάζομαι να τραγουδάω σε κάποια Αθηναϊκή πίστα ή σε κάποια της αγαπημένης μου Θεσσαλονίκης… Αυτά σε ότι αφορά το επαγγελματικό κομμάτι. Σε ότι αφορά το προσωπικό, μάλλον θα συζητάω με τον μεγάλο μου γιο τις κατακτήσεις του!!!»

Νέος, ανερχόμενος, σχεδόν καθημερινά εργαζόμενος τη νύχτα και… οικογενειάρχης μιας ήδη πολυμελούς “φαμίλιας”! Πως συνυπάρχουν όλα αυτά…

Συνυπάρχουν με υπομονή και σεβασμό μέσα στο ζευγάρι… Όσον αφορά τα ωράρια είναι θέμα θέλησης…!

 

Για ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο δεν θα…

 

Ποιος θα ήταν ο ένας και μοναδικός λόγος που θα εγκατέλειπες το τραγούδι, χωρίς αυτός να είναι ένα πρόβλημα υγείας (μακριά απ’ όλους μας)…

ΚΑΝΕΝΑΣ !!!

Ποιος είναι ο πιο ανατρεπτικός – κόντρα χώρος στον οποίον έχεις εμφανιστεί και πως σου προέκυψε στην πορεία σου..;

Κανένας ιδιαίτερα, έχω την πολυτέλεια να επιλέγω τους χώρους όπου εμφανίζομαι! Η αλήθεια τώρα που το λες βέβαια είναι πως αυτές τις ημέρες, θα κάνω ένα live σε έναν χώρο, που μάλλον δεν το περίμενε κάποιος να με ακούσει εκεί! Στις 5 Ιουλίου, η φίλη μου Αγγελική Χαραλαμπάκη, παρουσιάζει το νέο τεύχος του In Town, στο «Μπιζουδάκι» της οδού Ποτιέ. Είπαμε λοιπόν, πως με αφορμή αυτό το γεγονός αλλά και τα δεύτερα «γενέθλια» του περιοδικού, να κάνουμε ένα παρτάκι στον πεζόδρομο και στο συγκεκριμένο καφέ, που χαρακτηρίζεται «ήσυχο»! Ε… μάλλον θα το αναστατώσουμε για λίγο…!

Από την πρόσφατη φωτογράφιση του για το περιοδικό In Town της Αγγελικής Χαραλαμπάκη! Ακολούθησε ένα απίστευτο street party στο Μπιζουδάκι της Ποτιέ…

Σε δέκα χρόνια από σήμερα, πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου, σε όλα τα επίπεδα;

Με φαντάζομαι να τραγουδάω σε κάποια Αθηναϊκή πίστα ή σε κάποια της αγαπημένης μου Θεσσαλονίκης… Αυτά σε ότι αφορά το επαγγελματικό κομμάτι. Σε ότι αφορά το προσωπικό, μάλλον θα συζητάω με τον μεγάλο μου γιο τις κατακτήσεις του!!!

 Ποια είναι η μεγαλύτερη θυσία που θα μπορούσες να κάνεις, προκειμένου ως “αντάλλαγμα” να σου προκύψει μια δυνατή και επώνυμη καλλιτεχνική συνεργασία;

Το ότι θα μπορούσα να αποχωρίζομαι “πιστεύω ” την οικογένεια μου για κάποιες εμφανίσεις, δηλαδή για λίγες μέρες μέσα στην εβδομάδα! Η… αρχή, το τέλος και η «βάση» μου, θα παραμένει όμως ΠΑΝΤΑ η οικογένεια μου!

 Έχεις δώσει απάντηση στο πιθανό ερώτημα κάποιου παιδιού σου “μπαμπά θέλω ν’ ασχοληθώ με το τραγούδι”

Είναι πολύ μικρά ακόμα …. Δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο προς το παρόν Δόξα τω Θεώ!