Συνάντηση για τα έργα ανάπτυξης στο Ανατολικό Σέλινο

Τα αναπτυξιακά έργα των βιολογικών Παλαιόχωρας και Σούγιας, όπως επίσης η εξέλιξη των μελετών για το έργο «Ταμιευτήρας Ανατολικού Σελίνου-αξιοποίηση υδατικού δυναμικού», συζητήθηκαν στη σημερινή συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Κανδάνου-Σελίνου Αντώνης Περράκης με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

 
Στη συνάντηση στη Περιφέρεια ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης ενημερώθηκε αναλυτικά για τις μελέτες του έργου «Ταμιευτήρας Ανατολικού Σελίνου-αξιοποίηση υδατικού δυναμικού» η υλοποίηση του οποίου θα έχει πολλαπλασιαστικά οφέλη για τους κατοίκους και την περαιτέρω ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα. Παράλληλα όπως ανέφερε ο δήμαρχος, ο οποίος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την ουσιαστική βοήθεια, το συγκεκριμένο έργο θα δώσει λύση στο πρόβλημα ύδρευσης που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή.

candia

 
Ο Δήμαρχος Αντώνης Περράκης, παρουσία του στελέχους του δήμου Μανόλη Κοτρωνάκη, επεσήμανε ότι, ο δήμος προωθεί τις μελέτες με ιδίους πόρους και παράλληλα συνεργάζεται με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης προκειμένου να διασφαλιστούν οι κατάλληλοι πόροι για την χρηματοδότηση κατασκευής του έργου.

tipografo prints