“Μαϊμούδες” με το… κιλό τσίμπησε η ΕΛ.ΑΣ. στη Χερσόνησο! Τρεις στο… κόλπο

Συνελήφθησαν,  τρείς (3) άτομα,  (2 άνδρες και γυναίκα),  για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Σημάτων και πλαστογραφία, στo Ηράκλειο.  Κατασχέθηκε πλήθος προϊόντων “μαϊμού”, τα οποία ήταν αντίγραφα επώνυμης εταιρείας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν, σήμερα (14.09.2018) πρωινές ώρες, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς  του Αστυνομικού  Τμήματος  Χερσονήσου τρεις ημεδαποί (2 45χρονοι και 39χρονη), για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Σημάτων και πλαστογραφία.

Ειδικότερα σήμερα (14.09.2018), από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, σε συνεργασία με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο νόμιμης εταιρείας, πραγματοποιήθηκαν συντονισμένοι έλεγχοι σε επιχειρήσεις σε περιοχή του Δήμου  Χερσονήσου.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων διαπιστώθηκε η διάθεση προϊόντων προς πώληση,  τα οποία ήταν απομίμηση επώνυμης εταιρείας και συνελήφθησαν οι δύο  45χρονοι και η 39χρονη ως  ιδιοκτήτες των εν λόγω καταστημάτων, για παραβάσεις της  Νομοθεσίας περί σημάτων και πλαστογραφία.

Τσάντες, ρούχα και αξεσουάρ…

Κατασχέθηκε πλήθος προϊόντων (τσάντες, είδη ένδυσης, ζώνες, πορτοφόλια και νεσεσέρ).

Η προανάκριση, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες θα  οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.