Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του S.M ΙΝ.ΚΑ στην Παλαιόχωρα – Τι είπε ο Απ. Αλεξάκης, (φώτο-βίντεο)

Το Σάββατο το πρωί παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια για το κατάστημα του ΙΝ.ΚΑ στην Παλαιόχωρα.  Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Απόστολος Αλεξάκης μαζί με τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Αλεξάκη.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος Απ. Αλεξάκης ανέφερε

Είναι σαν μια πορεία, είμαστε 56 καταναλωτικοί συνεταιρισμοί σε όλη την Ελλάδα. Ο συνεταιρισμός ο δικός μας είναι από τους μικρότερους με ελάχιστο τζίρο, δυστυχώς λόγω διοικητικού συμβουλίου τα 55 κλείσανε.

Κλείσανε διότι υπήρχαν περιουσίες, υπήρχαν… τα γνωρίζετε

Σε αυτή την δύσκολη κατάσταση μεγάλες αλυσίδες όπως ο Μαρινόπουλος, ο Βερόπουλος, το Atlantic, ο Αρβανιτίδης κλπ κλπ. Όλοι αυτοί έκλεισαν, απέναντι σε αυτούς εμείς έχουμε σημαντική κερδοφορία και επίσης έχουμε μεγάλη ακίνητη περιουσία αποκτήσει, έχουμε ιδιόκτητα μαγαζιά αρκετά. Μαγαζιά πολύ μεγάλα…

(Ακούστε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο)

 

Πριν από λίγες εβδομάδες σε ανανεωμένο χώρο το S.M  άνοιξε της πόρτες του για το κοινό, ένα υπερσύγχρονο κατάστημα ΙΝ.ΚΑ με σκοπό, να καλύψει τις ανάγκες τόσο των ντόπιων όσο και των επισκεπτών που βρίσκονται στην περιοχή.

Με την γνωστή συνταγή ποιότητας και με αιχμή του δόρατος, τα τοπικά προϊόντα, το κατάστημα έχει «κερδίσει» ήδη  και τους πιο απαιτητικούς πελάτες με την πληρότητα αλλά και την ποικιλία που διαθέτει.

Στην συνέχεια ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Αλεξάκης τόνισε

 Σήμερα  εγκαινιάζουμε το 51ο S.M ΙΝΚΑ σε Κρήτη και σε νησιά. Το νέο κατάστημα είναι υπερ σύγχρονο και είμαι βέβαιος ότι  θα βοηθήσει σημαντικά στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος στην Παλαιόχωρα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Οι στόχοι που θέσαμε για το νέο κατάστημα ήταν να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίες, να αναδείξουμε τα ποιοτικά και φρέσκα προϊόντα του τόπου μας σε Έλληνες και ξένους αλλά να προσφέρουμε στον κόσμο χαμηλές τιμές και πολλές προσφορές που τόσο πια αναγκαίες είναι για την στήριξη του οικογενειακού προϋπολογισμού.

(Ακούστε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο)

Δείτε φωτορεπορτάζ