Πήρε το Δημ. Συμβούλιο Γαύδου “φωτιά”, αλλά και το Facebook…

 

“Εικόνες ντροπής στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γαύδου
Το Σάββατο 24/6/2017 συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γαύδου όπου μετά την έναρξη της συνεδρίασης και αφού ξεκίνησε η συζήτηση του πρώτου θέματος, χωρίς να έχει κατατεθεί αίτημα για έκτακτο θέμα από κανένα, και παραβιάζοντας την διαδικασία, μέλος της αντιπολίτευσης έβαλε προκλητικά θέμα ότι πρέπει να θέσει το δημοτικό συμβούλιο σε αργία τον Αντιδήμαρχο καθώς έχει βγει απόφαση που τον βγάζει ένοχο και αθωώνει τον γιο της”.

candia

 

Αυτά γράφει μεταξύ άλλων η Δήμαρχος Γαύδου, Ευαγγελία Καλλίνικου στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Στην ανάρτηση της η κα Καλλίνικου αναφέρει τους λόγους που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε το δημοτικό συμβούλιο, απαριθμώντας παράλληλα τα στοιχεία που υποστηρίζει ότι θα δουν τη δημοσιότητα και αφορούν στη μεγάλη διαμάχη για τα οικονομικά στον Δήμο Γαύδου.

Η κα Καλλίνικου καταλήγει στην ανάρτηση της: “Η παρούσα δημοτική αρχή έχει χρέος να προστατέψει τους πολίτες της από την ανομία, προσπαθώντας να καλύψει την χρόνων απουσία του κράτους και της πολιτείας, αφήνοντάς τους θύματα στα νύχια επιτήδειων που στόχο έχουν να εκμεταλλευτούν τον τόπο και τους κατοίκους του”.

Δείτε στο link ολόκληρη την ανάρτηση:

Εικόνες ντροπής στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου ΓαύδουΤο Σάββατο 24/6/2017 συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου …

Posted by Γκέλη Καλλίνικου on Sunday, June 25, 2017