Το βιβλίο του διακεκριμένου Χανιώτη Σεφ Γιώργου Μακρή που είναι αφιερωμένο στην Κρητική διατροφή παρουσιάστηκε χθες το βράδυ το Ιστορικό Καφέ «Κήπος».
Το βιβλίο που κυκλοφορεί από τον Εκδοτικό Οργανισμό Λιβάνη έχει τίτλο Κρητική Κουζίνα «στο πέρασμα των χρόνων». Από τη μινωική περίοδο έως και σήμερα, η κρητική διατροφή είναι μοναδική στον κόσμο, είναι κουλτούρα και… χαρίζει μακροζωία, όπως αναφέρει ο γνωστός Χανιώτης Σεφ.
Κατά τη παρουσίαση που έγινε παρουσία αρκετών γνωστών και φίλων, μίλησε ο Μοναχός Επιφάνιος (ο Μυλοποταμινός του Αγίου Όρους), για τη σύνδεση της μοναστηριακής κουζίνας και της κρητικής διατροφής, ενώ για το βιβλίο τοποθετήθηκαν επίσης οι Executive Chef Μιχάλης Παναγιωτάκης και Γιάννης Κουφός.