Μεγάλο το ενδιαφέρον στα εγκαίνια της έκθεσης “Αρχιτέκτονες + εικαστικά” που φιλοξενείται στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου

Μεγάλο αποδείχθηκε το ενδιαφέρον του κόσμου για την έκθεση που διοργανώνει ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου έκθεση με τίτλο “αρχιτέκτονες + εικαστικά. Έκθεση εικαστικής έκφρασης αρχιτεκτόνων των Χανίων”.

Απόδειξη τούτου, η μεγάλη προσέλευση στα εγκαίνια της έκθεσης που έγιναν παρουσία και του προέδρου της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – Κ.Α.Μ. Γιώργου Βαρουδάκη, χθες Κυριακή 9 Απριλίου, όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό ρεπορτάζ που ακολουθεί. Οι διοργανωτές δεν έκρυβαν την ευχαρίστησή τους για την ανταπόκριση του κόσμου, αλλά και για το ενδιαφέρον των επισκεπτών, οι οποίοι αφιέρωσαν το χρόνο τους μπροστά στις πρωτότυπες δημιουργίες που φιλοξενούνται στο χώρο του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου.

candia

Η δράση εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια του Συλλόγου για τη μεταφορά ερεθισμάτων στην τοπική κοινωνία, σε σχέση με τις ανάγκες του ανθρώπου και το πώς η αρχιτεκτονική συντάσσεται σε μια πορεία αναζήτησης, οργάνωσης και ικανοποίησης αυτών. Οι αρχιτέκτονες, προκαλώντας τον πολυδιάστατο χαρακτήρα της ειδικότητάς τους, πειραματίζονται με ποικίλες μορφές έκφρασης και δημιουργίας. Ένα παιχνίδι ωρίμανσης και πνευματικής αναζήτησης, που δίνει πάντα τα δικά του ιδιαίτερα αποτελέσματα, επηρεασμένα και από την αρχιτεκτονική παιδεία την οποία υπηρετούν.

Η έκθεση συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Χανίων και την ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ και θα διαρκέσει ως και τις 18 Απριλίου 2017.