Κουκιανάκης: “Η επίθεση στον Γεωργακάκη στρέφεται κατά του λειτουργήματος της δημοσιογραφίας”

Ανακοίνωση με αφορμή το πρόσφατο επεισόδιο με τον πρόσφατο προπηλακισμό του δημοσιογράφου Γιώργου Γεωργακάκη εξέδωσε και ο Δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης.

Αναλυτικά

candia

Με αφορμή το περιστατικό προπηλακισμού και απρόκλητης επίθεσης στον Χανιώτη δημοσιογράφο κ. Γεώργιο Γεωργακάκη την ώρα που ο ίδιος βρισκόταν στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, δηλώνω ότι καταδικάζω απερίφραστα την συγκεκριμένη ενέργεια.

Κατά την γνώμη μου, η επίθεση αυτή δεν στρέφεται μόνο κατά του συγκεκριμένου έγκριτου δημοσιογράφου αλλά και κατά του λειτουργήματος της δημοσιογραφίας.

Μάλιστα, η λογική του να προπηλακίζουμε ένα δημοσιογράφο αν δεν μας αρέσουν οι απόψεις και τα ρεπορτάζ του, είναι εντελώς αντιδημοκρατική και δείχνει φασίζουσα νοοτροπία.

Η απόλυτη καταδίκη τέτοιων φαινομένων από όλους μας είναι επιβεβλημένη και επιβεβαιώνει την ξεκάθαρη βούλησή μας να σταθούμε απέναντι και να μην επιτρέψουμε την επανάληψή τους.

Εκφράζω και εγώ την απόλυτη στήριξή μου στον κ. Γεωργακάκη και γνωρίζοντας τις ικανότητες και τις αρχές του, είμαι βέβαιος ότι κάθε προσπάθεια εκφοβισμού και λογοκρισίας του πέφτει στο κενό.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ

                                                 ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΥΚΙΑΝΑΚΗΣ