Κισσαμικός και ΑΟ Χανιά παρέδωσαν τα χρήματα από το μεταξύ τους φιλικό στην ΕΛΕΠΑΠ (φώτο)

Παραδόθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης από τι ομάδες του ΑΟ Χανιά και του Κισσαμικού, μέσω των εκπροσώπων τους Γιώργου Ξηρουχάκη και Ανδρέα Φυντικάκη, παρουσία και του α’ αντιπροέδρου της ΕΠΣΧ και πρόεδρου της επιτροπής διαιτησίας στα Χανιά, Μιχάλη Κοτζαμιχάλη, τα έσοδα από την μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες στο Δημοτικό Γήπεδο των Περιβολίων.

AOXKISSAELEPAP.jpg2

candia

Ο αντιπρόεδρος του Κισσαμικού Γιώργος Ξηρουχάκης  και ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΑΟΧ Ανδρέας Φυντικάκης ευχαρίστησαντους προέδρους των ομάδων Αντώνη Ροκάκη και Γιώργο Μελά που πήραν αυτή την πρωτοβουλία, τους διαιτητές που συμμετείχαν όπως επίσης και όλο τον κόσμο που έδωσε το παρών στον αγώνα και πλήρωσε, ένα συμβολικό εισιτήριο (5 ευρώ) το οποίο και παρεδόθη το μεσημέρι της Τετάρτης, με πολύ αγάπη, ευγνωμοσύνη και σεβασμό στο έργο της  ΕΛΕΠΑΠ η οποία όπως τόνισαν, κάνει σημαντικό έργο με την βοήθεια που δίνει στα παιδιά αλλά και τις οικογένειες τους. Έτσι λοιπόν, τα χρήματα αυτά δίδονται με πολύ αγάπη και είναι ένα ελάχιστο δείγμα της ευγνωμοσύνης και μια μικρή βοήθεια που αποφάσισαν τα δυο σωματεία να προσφέρουν.

tipografo prints

AOXKISSAELEPAP.jpg1

Στο τέλος οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ Κισσαμικού και ΑΟ Χανιά Γιώργος Ξηρουχάκης και Ανδρέας Φυντικάκης (πρόεδρος ερασιτέχνη)  δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν να βοηθάνε είτε με την διεξαγωγή και άλλων φιλικών είτε με οποιονδήποτε τρόπο.

Από την πλευρά της η υπεύθυνη του τμήματος Μάγκυ Αρσενίδη Μανουσέλη αφού ευχαρίστησε για μια ακόμα φορά υποσχέθηκε πως μαζί με τα παιδιά θα φτιάξουν και κερκίδα στον επόμενο αγώνα ενώ τους ξενάγησε και στον χώρο της ΕΛΕΠΑΠ