Ηράκλειο: Ο Στέλιος συνεχίζει να δίνει τον αγώνα της ζωής του…

Τον δικό του αγώνα συνεχίζει να δίνει για 12η ημέρα ο 23χρονος Στέλιος που το πρωί της 26ης Νοεμβρίου τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα που έγινε σε δρόμο από Μοίρες για Τυμπάκι.
Το όχημα στο οποίο επέβαινε ο 23χρονος, ξέφυγε από την πορεία του με συνέπεια να προσκρούσει πάνω σε μία ελιά και να μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών. Ο νεαρός εγκλωβίστηκε στα συντρίμια με τους πυροσβέστες λίγη ώρα αργότερα να τον απεγκλωβίζουν και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να τον μεταφέρει στο ΠΑΓΝΗ το οποίο εφημέρευε.

Από τη μέρα εκείνη, η περιπέτεια που του χτύπησε την πόρτα ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, συνεχίζει να ταλαιπωρεί, πρωτίστως εκείνον και στη συνέχεια την οικογένειά του η οποία αγωνιά.

Ο 23χρονος, λίγα 24ωρα μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, υπεβλήθηθη σε μία ιδιαίτερη και εξειδικευμένη επέμβαση που έγινε για πρώτη φορά στην Κρήτη. Η επέμβαση είχε να κάνει με ενδαγγειακή τοποθέτηση ενδομοσχεύματος σε τραυματική κάκωση θωρακικής αορτής. Οι γιατροί δηλαδή, όπως είχε δηλώσει τότε στο ekriti ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Τασσόπουλος, έγινε έτσι ώστε να απελευθερωθεί η κυκλοφορία του αίματος στη θωρακική χώρα και ο ασθενής να μην αντιμετωπίσει περισσότερους κινδύνους. Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός άνδρας είχε υποστεί τραύματα σε όλο του το σώμα.

Σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις στο Ράδιο Κρήτη και το ekriti του υποδιοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιάννη Φανουργιάκη, ο 23χρονος εξακολουθεί και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε καταστολή και η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή. “Σε τέτοιες περιπτώσεις ο χρόνος κυλάει αργά. Η κατάσταση του νεαρού είναι σταθερή“, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φανουργιάκης.

Αυτό που θέλουν όλοι είναι ο Στέλιος να ξεπεράσει την περιπέτεια στην οποία μπήκε και να επιστρέψει σύντομα στην οικογένειά και τους φίλους του.

Γ.Π., ekriti 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here