ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΦΑΚΙΩΝ | Δίπλα στους αγρότες, ενάντια στην παραχώρηση του αεροδρομίου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σφακίων κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, δήλωσε ομόφωνα την στήριξη του στους αγώνες των αγροτών  και εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του στον δίκαιο αγώνα τους για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του κλάδου τους.

«Οι αγρότες αποτελούν σημαντικό παράγοντα στον πρωτογενή τομέα του Δήμου μας, συμβάλουν σημαντικά στην οικονομική και δημογραφική ανάπτυξη του τόπου μας», αναφέρει.

Το αεροδρόμιο

Εξάλλου, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου Σφακίων, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από εκπροσώπους της «Ανοιχτής πρωτοβουλίας ενάντια στην εκχώρηση του Αεροδρομίου «Δασκαλογιάννης» των Χανίων.

Το θέμα εντάχτηκε στην ημερήσια διάταξη προς ψήφιση. Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε να συνεχίσει  να στηρίζει την προσφυγή που έχει κατατεθεί από φορείς και συλλογικότητες, κατά την παραχώρησης του αεροδρομίου Δασκαλογιάννης και να συμμετέχει στην προγραμματισμένη εκδήλωση της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου ώρα 19:00 στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων.

Καλεί τους δημότες Σφακίων να στηρίξουν ενεργά τον αγώνα κατά της εκχώρησης του αεροδρομίου Χανίων που φέρει το όνομα του Σφακιανού Εθνομάρτυρα Ιωάννη Βλάχου Δασκαλογιάννη.