Διοικούσα επιτροπή στην ΕΠΟ σημαίνει Grexit – Η αντιπολίτευση παίζει με την φωτιά

Όπως διαρρέουν από την αντιπολίτευση, θα καταθέσουν προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο για ορισμό Διοικούσας Επιτροπής στην ΕΠΟ, υποστηρίζοντας ότι η θητεία της λήγει στις 5 Οκτωβρίου, δηλαδή σήμερα. Θα πρέπει να καταλάβουν ότι στην περίπτωση που παρθεί σχετική απόφαση, αφενός θα είναι έκτρωμα επειδή δεν προβλέπεται από πουθενά, αφετέρου η FIFA δεν πρόκειται να τη δεχθεί, ειδικά τώρα που έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές, καθώς απομένουν 21 μέρες για να χάσει η αντιπολίτευση που δεν μπορεί να ξεκολλήσει από τις 21 ενώσεις. Μοναδικός σκοπός τους είναι να μη γίνουν οι εκλογές στα Χανιά, καθώς δεν μπορούν με τίποτα να χωνέψουν την ήττα του Βούρβαχη στην τοπική ΕΠΣ.

Ορισμός διοικούσας επιτροπής στην ΕΠΟ σημαίνει ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο θα… φλερτάρει με το Grexit αφού τέτοια σύνθεση δεν αναγνωρίζεται από τις υπερκείμενες ποδοσφαιρικές αρχές. Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι μετά την αντίδραση των ομοσπονδιών στο συνέδριο της UEFA για την ανοχή της στον Κοντονή, φοβούμενες οι ομοσπονδίες ότι θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου σε όλη τη Ευρώπη, το θέμα …ξέφυγε από την UEFA και βρίσκεται στα χέρια του προέδρου της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο.

candia

 

Ακόμη ο Κοντονής ξέχασε ότι έχει διορία μέχρι τις 13 Οκτωβρίου να αλλάξει τις διατάξεις των νόμων που παρεμβαίνουν στο αυτοδιοίκητο. Τότε συνεδριάζει η Επιτροπή της FIFA, αρμόδια για θέματα Ομοσπονδιών υπό την προεδρία του Τούρκου Ερζίκ και αναμένεται να εισηγηθεί Grexit στην Εκτελεστική Επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

sfyrigmata.blogspot.gr