ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΙΩΤΑΚΗΣ ↑ Ο προπονητής του Felippe Massa είναι Χανιώτης!

Τον λένε Χρήστο Φιωτάκη, είναι ο άνθρωπος πίσω από την Elite Fitness MC και συνεργάζεται με οδηγούς  F1 κορυφαίου επιπέδου!

Τη διαδρομή του Χρήστου Φιωτάκη δεν τη λες και συνηθισμένη. Μιλάμε για έναν αθλητή στίβου που έκανε το 100άρι σε 10.58sec και το 60άρι σε 6.78, συνέχισε παίζοντας ράγκμπι στην Εθνική μας ομάδα (όπου διετέλεσε και αρχηγός), έχει καταγραφεί ως ο πρωτος Ελληνας παιχτης ράγκμπι που πήρε μεταγραφή για το διάσημο Αγγλικό πρωτάθλημα και σήμερα προπονεί τον παραλίγο παγκόσμιο πρωταθλητή της F1 Felipe Massa… Καθόλου άσχημα!

ragby

Ο 36χρονος Χανιώτης αθλητής και νυν προπονητής μεγάλωσε στα Χανιά, σπούδασε αθλητική επιστήμη και αθλητική ψυχολογία στο UCLA, και αφού εφάρμοσε με απόλυτη επιτυχία τις γνώσεις του στον εαυτό του, βρέθηκε να λειτουργεί στο Μονακό (!) τη δική του Personal Training επιχείρηση, την Elite Fitness MC.

Φυσικά, άλλο πελατολόγιο έχεις αν στήσεις μια τέτοια επιχείρηση στα καθ’ όλα υπέροχα Χανιά μας, άλλο στην Κυανή Ακτή… Κι αν αυτό που κάνεις το κάνεις καλά, τότε ακόμα και ένας οδηγός της F1 μπορεί να σε επιλέξει για προπονητή.

Εκτός από τους οδηγούς, το καθημερινό του πρόγραμμα περιλαμβάνει δουλειά με executives από όλους τους χώρους και φυσικά με ανθρώπους της show biz και μοντέλα.

Μπράβο στο Χρήστο μας!