ΧΑΝΙΑ | Από σήμερα ως και την Πέμπτη το Coca-Cola Pop-Up Store στο Γεράνι!

Αυτό το καλοκαίρι, η Coca-Cola μας προσκαλεί να ζήσουμε μία ξεχωριστή εμπειρία απόλαυσης & διασκέδασης …

Το μπουκάλι- σύμβολο του διάσημου αναψυκτικού, «ντύνεται» φέτος με εικαστικά εμπνευσμένα από τη μινωική ιστορία και μυθολογία, σε μία συλλεκτική έκδοση, με στόχο να αναδείξει την πλούσια ιστορία του νησιού. Μαζί με τη συλλεκτική έκδοση του διάσημου μπουκαλιού, στο νησί θα βρεθεί για πρώτη φορά και το εντυπωσιακό Coca-Cola Pop-Up Store, με συλλεκτικά Coca-Cola αντικείμενα και πολλές εκπλήξεις, κάνοντας την Κρήτη τον απόλυτο Coca-Cola καλοκαιρινό προορισμό!

candia

Παρέα με το συλλεκτικό μπουκάλι, για το οποίο πηγή έμπνευσης αποτέλεσε μία από τις δυνατές ιστορίες της ελληνικής μυθολογίας, στην Κρήτη θα βρεθεί για πρώτη φορά και το Coca-Cola Pop-Up Store!

Το αγαπημένο κατάστημα, από τις 7 έως και τις 10 Αυγούστου, θα βρεθεί για πρώτη φορά στα Χανιά και συγκεκριμένα στο Γεράνι, κοντά στο Δημαρχείο Πλατανιά!  T-shirts, τσάντες, καπέλα, αξεσουάρ και καλοκαιρινά είδη είναι μερικά μόνο από τα αντικείμενα που θα είναι διαθέσιμα. 

Μαζί με το κατάστημα, κοντά μας θα βρεθεί και το 2nd Life Corner, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να φέρουν τα δικά τους μπουκάλια Coca-Cola και να τα μεταμορφώσουν σε μοναδικά αντικείμενα.

Το συλλεκτικό μπουκάλι θα το βρείτε αποκλειστικά σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα της Coca-Cola στο Facebook: https://www.facebook.com/cocacolagr/?fref=ts