Ζευγάρι Δανών επισκέφτηκε τα Χανιά για το σύστημα πρόσβασης ΑμεΑ σε παραλία αλλά αυτό είναι χαλασμένο!

αρχείου

Επέλεξαν τα Χανιά για τις διακοπές τους, επειδή κάποιες παραλίες παρέχουν σύστημα πρόσβασης ΑμεΑ, αλλά δυστυχώς δεν δικαιώθηκαν για την επιλογή τους…

Άσχημες εντυπώσεις προκάλεσε σε ζευγάρι τουριστών που ήρθε από τη Δανία για να επισκεφτεί τα Χανιά το γεγονός ότι το σύστημα πρόσβασης ΑμεΑ που είναι τοποθετημένο στην παραλία της Νέας Χώρας είναι εκτός λειτουργίας.

Το ζευγάρι επέλεξε τα Χανιά για τις διακοπές του, με βασικό κριτήριο ότι κάποιες παραλίες παρέχουν σύστημα πρόσβασης ΑμεΑ, καθώς η σύζυγος είναι Άτομο με ειδικές Ανάγκες. Δυστυχώς όμως όταν θέλησαν να χρησιμοποιήσουν το σύστημα Sea Truck στη Νέα Χώρα τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη.

candia

Αυτό ήταν εκτός λειτουργίας, καθώς η καρέκλα ήταν ακινητοποιημένη ακριβώς στη μέση της διαδρομής από την ακτή προς τη θάλασσα. Σύμφωνα με πληροφορίες το σύστημα έχει μείνει εκτός λειτουργίας τις τρεις τελευταίες ημέρες.

tipografo prints

Μάλιστα χαλασμένο είναι και το αντίστοιχο σύστημα στην παραλία των Αγίων Αποστόλων με τον Δήμο να έχει ήδη ενημερώσει τον  αντιπρόσωπο της εταιρίας στο Ρέθυμνο προκειμένου να αποκαταστήσει τις βλάβες και στα δυο μηχανήματα.