Ζευγάρι Δανών επισκέφτηκε τα Χανιά για το σύστημα πρόσβασης ΑμεΑ σε παραλία αλλά αυτό είναι χαλασμένο!

αρχείου

Επέλεξαν τα Χανιά για τις διακοπές τους, επειδή κάποιες παραλίες παρέχουν σύστημα πρόσβασης ΑμεΑ, αλλά δυστυχώς δεν δικαιώθηκαν για την επιλογή τους…

Άσχημες εντυπώσεις προκάλεσε σε ζευγάρι τουριστών που ήρθε από τη Δανία για να επισκεφτεί τα Χανιά το γεγονός ότι το σύστημα πρόσβασης ΑμεΑ που είναι τοποθετημένο στην παραλία της Νέας Χώρας είναι εκτός λειτουργίας.

Το ζευγάρι επέλεξε τα Χανιά για τις διακοπές του, με βασικό κριτήριο ότι κάποιες παραλίες παρέχουν σύστημα πρόσβασης ΑμεΑ, καθώς η σύζυγος είναι Άτομο με ειδικές Ανάγκες. Δυστυχώς όμως όταν θέλησαν να χρησιμοποιήσουν το σύστημα Sea Truck στη Νέα Χώρα τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Αυτό ήταν εκτός λειτουργίας, καθώς η καρέκλα ήταν ακινητοποιημένη ακριβώς στη μέση της διαδρομής από την ακτή προς τη θάλασσα. Σύμφωνα με πληροφορίες το σύστημα έχει μείνει εκτός λειτουργίας τις τρεις τελευταίες ημέρες.

Μάλιστα χαλασμένο είναι και το αντίστοιχο σύστημα στην παραλία των Αγίων Αποστόλων με τον Δήμο να έχει ήδη ενημερώσει τον  αντιπρόσωπο της εταιρίας στο Ρέθυμνο προκειμένου να αποκαταστήσει τις βλάβες και στα δυο μηχανήματα.