Ζερβάκης: Υπάρχουν κενά αλλά είμαστε σε αξιοπρεπές επίπεδο (video)

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά στα Χανιά περιέγραψε ο Διευθυντής της Β/θμίας Χανίων Στέλιος Ζερβάκης ο οποίος παρευρέθηκε το πρωί στον αγιασμό στο 2ο Γυμνάσιο Χανίων και στο 2ο Γενικό Λύκειο Χανίων στην Κοραή όπου παρέστη και ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Καλογερής.

Ο κ.Ζερβάκης, που νωρίτερα είχε στείλει το δικό του μήνυμα στους μαθητές, τόνισε στις δηλώσεις του ότι υπάρχουν κάποια κενά, αλλά ευελπιστεί ότι σύντομα αυτά θα καλυφθούν με τις επικείμενες προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών. Για την συνολική εικόνα που επικρατεί στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Νομό Χανίων, ο κ.Ζερβάκης επεσήμανε ότι αυτή τη στιγμή μπορούν να λειτουργήσουν αξιοπρεπώς χωρίς σοβαρά προβλήματα.

Μεταξύ άλλων τόνισε: “Είμαστε στη διαδικασία προσλήψεων των αναπληρωτών εκπαιδευτικών. Δυστυχώς δεν έχουμε καλύψει όλα τα κενά, αλλά με τις νέες προσλήψεις αναπληρωτών θα καλύψουμε και τα εναπομείναντα κενά. Παρόλα αυτά είμαστε σε κατάσταση που τα σχολεία στα Χανιά μπορούν να λειτουργήσουν όχι στοιχειωδώς αλλά αξιοπρεπώς”.