Υπόθεση Γιακουμάκη: Στα Γιάννενα για τη δίκη των εννέα Κρητικών οι γονείς του φοιτητή

Στα Γιάννενα θα βρεθούν οι γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη για τη δίκη των εννέα Κρητικών που κατηγορούνται για τα άγρια βασανιστήρια που υπέστη ο αδικοχαμένος φοιτητής στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, όπου φοιτούσε.

Όλοι κατηγορούνται για το αδίκημα της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών από κοινού και κατ’εξακολούθηση και θα κληθούν να απολογηθούν στο δικαστήριο για τα δεκάδες περιστατικά σκληρού bullying, στο οποίο φέρεται ότι είχαν υποβάλει τον άτυχο σπουδαστή.

Ανάμεσα σε αυτά και το περιστατικό κατά το οποίο έκλεισαν τον 20χρονο σε ντουλάπα, υποχρεώνοντάς τον να τραγουδάει κάθε φορά που έριχναν κέρμα, σαν να ήταν τζουκ μποξ. Σε άλλο σκηνικό, οι κατηγορούμενοι φέρεται ότι τον έπιασαν με τη βία και τον μετέφεραν στο δωμάτιό του.

Εκεί τον έδεσαν στο δάπεδο με σκοινί και τον χτυπούσαν με τα χέρια και με μια βούρτσα παπουτσιών. Τον Νοέμβριο του 2014 δύο από τους κατηγορούμενους φέρεται ότι τύλιξαν με κολλητική ταινία το κεφάλι του και τον χτύπησαν στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Οι γονείς του 20χρονου αναμένεται να μεταβούν στα Ιωάννινα προκειμένου να παραστούν στη δίκη. Χθες ήταν η θλιβερή επέτειος των τεσσάρων ετών από την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του άτυχου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής.

TheCaller.gr