Ξανα -άναψαν τα φώτα στο Άλσος των Αγίων Αποστόλων! Ο κόσμος αθλείται και τη νύχτα αλλά κάποιοι κάνουν “κωλιές” (pic)

Τις τελευταίες ημέρες, νύχτες – για να ακριβολογώ – είχα την ευκαιρία να δω από κοντά την κατάσταση που επικρατεί τις νυχτερινές ώρες, στην ευρύτερη περιοχή που απλώνεται το αλσύλλιο των Αγίων Αποστόλων.

Πέραν της μεγάλης επισκεψιμότητας που γνωρίζει η περιοχή καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, από τους εκατοντάδες λουόμενους αλλά και από ανθρώπους  που πηγαίνουν εκεί για να αθληθούν – να τρέξουν και να προπονηθούν –  ακόμη και μετά τη δύση του ηλίου, μέχρι και μετά τις 11 το βράδυ, είναι αρκετοί αυτοί  που πηγαίνουν εκεί, για τους ίδιους λόγους.

Τα φωτιστικά στοιχεία που έχουν τοποθετηθεί εντός του αλσυλλίου τα προηγούμενα χρόνια, τουλάχιστον τις τελευταίες ημέρες – που έχω προσωπική εικόνα – μαρτυρία – ΔΕΝ άναβαν.

candia

Προς έκπληξη μου – ευχάριστη ομολογουμένως – τη Δευτέρα το βράδυ, άναψαν κανονικά, δίδοντας μια εντελώς διαφορετική εικόνα στην περιοχή και παρέχοντας συνθήκες μεγαλύτερης ασφάλειας, σε όλους εκείνους που επιλέγουν να αθληθούν εκεί, μετά που θα πέσει το σκοτάδι.

Ευχή όλων μας είναι τα φώτα να μην ξανασβήσουν ΠΟΤΕ.

Πεποίθηση όλων μας επίσης, είναι και κάτι ακόμη: Οι θερμοκέφαλοι οδηγοί που πηγαίνουν εκεί για να εκτονώσουν την οδηγική τους τεστοστερόνη, κάποια στιγμή να εκλείψουν από την περιοχή, καθώς αποτελούν τον μεγαλύτερο κίνδυνο για όλους εκείνους που χρησιμοποιούν τους Αγίους Αποστόλους, για την προσωπική τους άθληση.

Τα… σφηναροκολίδια δίνουν και παίρνουν, πολλές φορές και στην σκιά των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. που… περιπολούν εκεί!

Φιλικά και Πάντα Καλοπροαίρετα 

                                                     “Ο Κύριος Έπαρχος”