Βόμβες Αυγενάκη: “Κόβουμε” Λαμπρινό – Συζητάμε για Κουράκη στη Περιφέρεια

«Κόπηκε» στην αξιολόγηση η δημοτική αρχή Ηρακλείου με επικεφαλής τον Βασίλη Λαμπρινό, δήλωσε ο Γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο Ράδιο Κρήτη και την εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη,«Η δημοτική αρχή Ηρακλείου δεν έχει ικανοποιήσει τις προσδοκίες και τις ελπίδες του συνόλου σχεδόν των μελών και των ανθρώπων της τοπικής κοινωνίας που στήριξε την παράταξη Λαμπρινού», είπε ο κ. Αυγενάκης προσθέτοντας ότι την τελική απόφαση θα λάβει η αρμόδια Επιτροπή Εκλογικής Προετοιμασίας ενώ πάντα τον πρώτο λογο έχει ο πρόεδρος της ΝΔ”. Ο κ. Αυγενάκης είπε ότι το κόμμα βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση άλλου σχήματος που θα στηριχθεί στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

“Μια ωραία έκπληξη στην Περιφέρεια Κρήτης…”

Αίσθηση προκάλεσε η “βόμβα” του Λευτέρη Αυγενάκη ότι “στην Περιφέρεια Κρήτης θα έχουμε μία ωραία έκπληξη”. Ο Γραμματέας της ΝΔ άφησε να εννοηθεί ότι η Πειραιώς συζητά για την στήριξη του Γιάννη Κουράκη, και μάλιστα σε κεντρικό επίπεδο.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι η πρώτη φορά που κ. Αυγενάκης τοποθετείται δημόσια πάνω στα δύο σημαντικά θέματα.

Η απάντηση του Βασίλη Λαμπρινού

“Δεν θ’ ασχοληθώ με εσωκομματικές διεργασίες δήλωσε ο δήμαρχος Ηρακλείου, λίγο αργότερα στο Ράδιο Κρήτη. Προσβλέπουμε – είπε- ο Βασίλης Λαμπρινός στη μία και μοναδική αξιολόγηση, αυτή των δημοτών, δηλώνοντας αποφασισμένος να κατέβει στις επόμενες εκλογές ως επικεφαλής της παράταξης “Δύναμη Πολιτών”.