Βολουδάκης: Θα κάνω λοιπόν ό,τι μπορώ για να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας

Μετά από επτά χρόνια ο Μανούσος Βολουδάκης επιστρέφει στα Κοινοβουλευτικά έδρανα.

Ο Χανιώτης Πολιτικός εξελέγη δεύτερος στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και έτσι για τρίτη φορά (μετά το 2007 και το 2012) στη πολιτική του καριέρα εκλέχθηκε Βουλευτής.

Λίγο μετά τα αποτελέσματα (δείτε ΕΔΩ τα πανηγύρια στο πολιτικό του γραφείο χθες το βράδυ) με ανάρτησή του ο κ.Βολουδάκης ευχαρίστησε όλους όσοι τον τίμησαν με τη ψήφο τους:

candia
Οι Έλληνες μίλησαν. Ξεκινά μια νέα μέρα για την πατρίδα μας, μια μέρα αναδημιουργίας, Μια μέρα που πρέπει να ανατείλει με ομόνοια, με ομοψυχία. Σαν αυτή που επέτρεψε στην πατρίδα μας, σε όλη της την ιστορία, όποτε έπεφτε να σηκώνεται πολύ γρήγορα ξανά στα πόδια της, να στέκει πάλι με το κεφάλι ψηλά.
Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τις Χανιώτισσες και τους Χανιώτες που με ψήφισαν. Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω τις φίλες και τους φίλους που με συνέδραμαν στον αγώνα. Τους συνεργάτες που εθελοντικά δούλεψαν, ξενύχτησαν και έτρεξαν μαζί μου, με πάθος και δημιουργικότητα. Και βέβαια να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τη Σέβη που στάθηκε δίπλα μου σε όλα, και τα παιδιά μου, το Γιώργο, το Σήφη και τη Δάφνη που έδειξαν τόση κατανόηση στο βαρύ πρόγραμμα του μπαμπά στην προεκλογική περίοδο.
Θέλω να σας διαβεβαιώσω όλους για ένα πράγμα. Δεν μπορώ να σκεφτώ περισσότερο τιμητικό τίτλο για μένα από του Βουλευτού Χανίων. Θα κάνω λοιπόν ό,τι μπορώ για να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας.