ΒΟΑΚ | Δήμαρχοι Λασιθίου: Κατάφωρη αδικία!

Τα παράπονά τους για την παραγκώνιση του Λασιθίου στα σχέδια του νέου ΒΟΑΚ θέλουν να εκφράσουν οι δημοτικές αρχές του νομού.

Ετσι, συγκαλείται την Δευτέρα 14/8 σύσκεψη στο Δήμο Αγίου Νικολάου προκειμένου να συζητηθεί το μείζον πρόβλημα για την τοπική κοινωνία.

Αναλυτικά:

“Μετά την πρόσκληση που απηύθυνε η Γενική Γραμματεία Υποδομών σε τρεις εταιρείες προκειμένου μέσα από τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης να επιλεγεί στις 21 Αυγούστου ο χρηματοοικονομικός Σύμβουλος του Διεθνούς Διαγωνισμού για την “Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Λειτουργία, Συντήρηση και Εκμετάλλευση του τμήματος του ΒΟΑΚ Χανιά-Ηράκλειο”, (νέος αυτοκινητόδρομος 142 περίπου χιλ.), ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με την σύμφωνη γνώμη των Δημαρχών του Νομού Λασιθίου, συγκαλεί την ερχόμενη Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017 στις 11:00 π.μ, ευρεία
σύσκεψη στον Δήμο (Ρ.Καπετανάκη 7), προκειμένου να συζητηθεί και να μπει σε σωστή βάση το ζήτημα της διαχείρισης του ΒΟΑΚ και στο Λασίθι που υφίσταται για μια ακόμα φορά αυτή την κατάφωρη αδικία.

Μετά το πέρας της σύσκεψης θα δοθεί συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.”