Τουριστικοί φορείς από την Κρήτη, είδαν τον Θεοχάρη

Συνάντηση του προέδρου της Ένωσης Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν.Ηρακλείου «Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ»  κ. Γ. Χριστοδουλάκη με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χ. Θεοχάρη»

Ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Γιώργος Χριστοδουλάκης είχε συνάντηση στην Αθήνα με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη, με σκοπό την ενημέρωσής του εκ μέρους των Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων του νομού Ηρακλείου.

Η συνάντηση  πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην ανάγκη για την ποιοτική αναβάθμιση και την ενίσχυση της εξωστρέφειας κλάδου των μη κύριων ξενοδοχειακών καταλυμάτων .

candia

Παράλληλα έγινε εποικοδομητική συζήτηση για μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν τα μέλη μας (βραχυχρόνιες μισθώσεις,  κατοχύρωση διακριτικού τίτλου, απαίτηση ναυαγοσώστη για πισίνες, φορολογικό πλαίσιο κλπ), στα πλαίσια των προτάσεων της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας μας ( ΣΕΤΚΕ). Ο Υπουργός Τουρισμού κ. Θεοχάρης δεσμεύτηκε να μελετήσει το σύνολο των αιτημάτων μας και να ανταποκριθεί στο άμεσο μέλλον.

Πρέπει να τονιστεί πως τόσο ο κ. Χριστοδουλάκης όσο και ο κ. Θεοχάρης συμφώνησαν στην επιτακτική ανάγκη για διαφύλαξη της ενότητας του κλάδου των μη κύριων ξενοδοχειακών καταλυμάτων.

Κλείνοντας την συνάντηση στο Υπουργείο Τουρισμού ο κ. Χριστοδουλάκης προσκάλεσε τον κ. Θεοχάρη να επισκεφτεί την Κρήτη για τη συνέχιση των επαφών του με τους φορείς και τους επαγγελματίες του τουρισμού.