Τοπικό: Το πανόραμα της 23ης αγωνιστικής

Σκληρές μάχες περιλαμβάνει η 23η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΧ, που ως επί το πλείστον θα λάβουν χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου, με εξαίρεση αυτό του Παγχανιακού/ΔΑΑΟΧ με αντίπαλο την ΑΕ Κυδωνίας που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή το πρωί.

Σάββατο 3/2/18 15.00
ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ – ΡΟΔΩΠΟΥ (Ούτας, Καντεράκη, Κολοκοτρώνης)
O 8ος Άρης Σούδας πρόκειται να υποδεχθεί τα 11α στην βαθμολογία Ροδωπού στο γήπεδο της Σούδας. Η ομάδα της Σούδας μετράει 40 βαθμούς ενώ τα Ροδωπού 26.

candia

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΛΑΘΑΙΝΩΝ – ΣΠΑΘΑ (Χρυσός, Δαράκης, Χατζηδάκης)
Δυνατό ματς ανάμεσα θα γίνει και στο γήπεδο του Καστελίου. Αμφότερες οι ομάδες επιζητούν την νίκη, με τη Σπάθα να είναι στην 10η θέση ενώ η Θύελλα είναι στην 13η θέση.
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΜ.ΡΑΠ. – ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΕΡΟΚΟΥΡΟΥ (Τσαγκαράκης, Μπραουδάκη, Αποστολάκης)
Να συνεχίσουν νικηφόρα θέλουν ο Ποσειδώνας και ο Ηρακλής Νεροκούρου, σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Κολυμπάρι. Οι δύο σύλλογοι είναι ισόβαθμοι με 44 βαθμούς, και σίγουρα θα είναι ντέρμπι το παιχνίδι.
ΓΡΑΝΙΤΗΣ – ΔΟΞΑ ΠΑΧΙΑΝΩΝ (Κουρκουμελάκης, Πατσουράκης, Λογαρίδης)
Εντυπωσιακή πορεία πραγματοποιεί ο Γρανίτης τη φετινή χρονιά, και υποδέχεται την Δόξα Παχιανών στην Αγία Μαρίνα με την Δόξα να θέλει οπωσδήποτε νίκη.
ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΚΟΡΩΝΙΣ (Κουκουράκης, Κομισοπούλου, Κοκκινάκης)
Στην Μοναχή Ελιά πρόκειται να βρεθεί η ομάδα της Κορωνίδας έτσι ώστε να αντιμετωπίσει τον Κρητικό Αστέρα.
ΣΥΝΚΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ (Γιαννουλάκης, Μαρνέζος, Βερυκάκης)
Ένα ακόμα ντέρμπι περιέχει αυτή η αγωνιστική, με το πρωτοπόρο ΣΥΝ.ΚΑ. να φιλοξενεί την φιλόδοξη ομάδα του Απόλλωνα. Στο πρώτο παιχνίδι δυσκολεύτηκε αρκετά το ΣΥΝ.ΚΑ. να πάρει τη νίκη.

Κυριακή 4/2/18 10.30
ΕΝΩΣΗ ΠΑΓΧΑΝΙΑΚΟΥ/ΔΑΑΟΧ – ΑΕ ΚΥΔΩΝΙΑΣ (Τσαγκαράκης, Μαρνέζος, Πετεινάτος)
Την αγωνιστική ολοκληρώνει το παιχνίδι του Παγχανιακού/ΔΑΑΟΧ με την Κυδωνία. Και τα δύο σωματεία αναζητούν το τρίποντο, καθώς βρίσκονται σε δύσκολη βαθμολογική θέση.