Το παρασκήνιο με Πολάκη – Τι είπε στον Κικίλια, όταν τον κάλεσε στο τηλέφωνο & γιατί είχε κλειδώσει το γραφείο του… (pics)

Στην Κρήτη προτίμησε να παραμείνει μετά την προεκλογική του εκστρατεία ο τέως αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης και να μην παραβρεθεί στη τελετή παράδοσης παραλαβής στην οδό Αριστοτέλους.

Μάλιστα ο νέος υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας τον κάλεσε τηλεφωνικά προκειμένου να τον ενημερώσει και να παραβρεθεί στην τελετή, αλλά ο γνωστός αψύς τέως υπουργός επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους για να παραμείνει στο νησί, λένε πληροφορίες του ethnos.gr.

Οι κακές γλώσσες πάντως, που προέρχονται από την ομάδα των απερχόμενων και όχι από τους νυν, διέδιδαν στους διαδρόμους του υπουργείου Υγείας ότι ο Παύλος Πολάκης έμεινε στη Κρήτη για να ξεκουραστεί και να …ψαρέψει.  Είναι άλλωστε γνωστός λάτρης του ψαροντούφεκου.  Οι κακές γλώσσες έλεγαν επίσης στο ethnos.gr ότι από τις προηγούμενες ημέρες ο  Παύλος Πολάκης είχε φροντίσει να …κλειδώσει και το γραφείο του στο υπουργείο Υγείας, με αποτέλεσμα η νέα ομάδα να αναζητά εναγωνίως τα κλειδιά.

Κατά τα άλλα την κατάσταση έσωσε ο τέως πλέον υπουργός Yγείας Ανδρέας Ξανθόςο οποίος παρέδωσε το υπουργείο στους δύο νέους, Βασίλης Κικίλια και Βασίλη Κοντοζαμάνη. Μάλιστα τους ευχήθηκε και μακροημέρευση στο υπουργείο Υγείας.

kikilias-10.jpg
Φωτογραφία: ethnos.gr
glika-igeias7.jpg
Με γλυκά υποδέχτηκαν τους επισκέπτες στο υπουργείο Υγείας (Φωτογραφία: ethnos.gr)Πηγή: ethnos.gr