Τη βοήθεια των Χανιωτών ζητά το Κοινωνικό Στέκι-Στέκι Μεταναστών

Την στήριξη των Χανιωτών ζητά σε ανακοίνωση που εξέδωσε το  Κοινωνικό Στέκι-Στέκι Μεταναστών Χανίων.

Προκειμένου να βοηθηθούν όλοι όσοι το έχουν ανάγκη ζητά από τους πολίτες να συνεισφέρουν με όποιο τρόπο μπορούν και θέλουν

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:

“Ως Κοινωνικό Στέκι-Στέκι Μεταναστών καλούμε  τους πολίτες της πόλης μας να συμμετάσχουν και να στηρίξουν την πρωτοβουλία που αναπτύσσεται για το ζήτημα της στέγης, είτε αφορά άστεγους, είτε όσους αντιμετωπίζουν υψηλά ενοίκια και δεν βρίσκουν σπίτι.

Ειδικά, αυτή την εποχή, να στηρίξουν την προσπάθεια που αφορά τους άστεγους και το συλλογικό μαγείρεμα που γίνεται κάθε Κυριακή στο Στέκι για όσους έχουν ανάγκη.

Κάθε μία και κάθε ένας, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, μπορεί να συνεισφέρει με τρόφιμα μακράς διάρκειας: όσπρια (ρεβίθια, φασόλια, φακές), ζυμαρικά (μακαρόνια, κριθαράκι), ρύζι, λάδι, ντοματάδες, πελτέ, κύβους, ρύζι, ζάχαρη, αλάτι, τσάι.

Επίσης, μπορεί να συνεισφέρει είδη πρώτης ανάγκης για να μοιραστούν στους άστεγους όπως: υπνόσακους, κουβέρτες, γάντια, σκούφους, ανδρικά παπούτσια και ρούχα.

Συλλογή συνεισφορών γίνεται στο Στέκι, Χατζημιχάλη Νταλιάνη 5, κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, απόγευμα, 7-9 μμ ή την Κυριακή το μεσημέρι 12-3″.