Τι λέει στον “Κύριο Έπαρχο” η Χανιώτισσα δημοσιογράφος που προπηλακίστηκε στην Αθήνα

Αντιδράσεις κυρίως στο χώρο των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες, το περιστατικό του καταγγελλόμενου προπηλακισμού της Χανιώτισσας δημοσιογράφου, Αργυρούς Γιαννουδάκη, στους χώρους του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα.

Όπως ανέφερε νωρίτερα την Δευτέρα το eparxies.gr η κ. Αργυρώ Γιαννουδάκη κατά δική της ομολογία οδηγήθηκε – βιντεοσκοπώντας το όλο περιστατικό –  στους χώρους του σταδίου,  προκειμένου να λάβει απαντήσεις από τη Διοίκηση αλλά και έγγραφα που αφορούν την πρόσφατη απόλυσή της.

Η στήλη αναζήτησε την συνάδελφο δημοσιογράφο, προκειμένου να μάθει περισσότερες πληροφορίες, για το περιστατικό, το οποίο αν μη τι άλλο προκαλεί προβληματισμό ενώ δίνει παράλληλα “τροφή” και για αρκετά σενάρια.

candia

Σε γραπτή της δήλωση στον “Κύριο Έπαρχο” η κ. Γιαννουδάκη αναφέρει χαρακτηριστικά:

Από έναν εν ενεργεία Υπουργό περιμένει κανείς να στέκεται με ευλάβεια απέναντι στους νόμους του κράτους και να προστατεύει τους πολίτες ανεξάρτητα από τις πολιτικές τους πεποιθήσεις.
Ομολογώ ότι μετά από σαράντα λεπτά ενημέρωσης του κυρίου Αυγενάκη περίμενα ότι θα έχει έναν λόγο καθησυχαστικό απέναντι σε μια δημοσιογράφο απολυμένη, η οποία ταλανίζεται από την ανομία που κυριαρχεί στο ΣΕΦ από ανάληψης των καθηκόντων της νέας διοίκησης (θυμίζω προτού απολυθώ με έβαλαν τιμωρία σε μια καρέκλα, έγινε χρήση ναρκωτικών και έπεσαν πυροβολισμοί σε εκδήλωση χούλιγκαν εντός του σταδίου και τέλος αρνούνται να μου δώσουν τα έγγραφα που σχετίζονται με την απόλυση μου).
Δυστυχώς, είχε να μου πει μονάχα ότι ήταν άλλος ο σκοπός της επίσκεψης του και ότι δεν κάνει δηλώσεις. Ελπίζω να διευθετηθεί αύριο το θέμα μου, διότι διαφορετικά θα αναγκαστώ να ζητήσω ακρόαση, καθότι είναι πολιτικός προϊστάμενος της διεύθυνσης και της διοίκησης του Σταδίου.

Την ίδια ώρα τόσο από την πλευρά της διοίκησης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, όσο και από τον κ. Αυγενάκη και γενικότερο το Υπουργείου Αθλητισμού, δεν έχει γίνει κάποια επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος.

Η στήλη, για την πληρότητα του ρεπορτάζ,  παραμένει στην διάθεση, της οποιασδήποτε εμπλεκόμενης αρχής, για να φιλοξενηθεί και η έτερη πλευρά του όλου περιστατικού.

 Φιλικά και Πάντα Καλοπροαίρετα

                                                “Ο Κύριος Έπαρχος”