Θρήνος στην Κυπαρρισία: Σήμερα οι κηδείες των δύο 15χρονων-Με ψυχολόγο οι συμμαθητές τους (video)

Ανείπωτη είναι η θλίψη στην Κυπαρισσία, μετά τον χαμό των τριών 15χρονων μαθητών το πρωί της Δευτέρα, μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Τα τρία αγόρια έκαναν κοπάνα από το σχολείο τους, πήραν το αυτοκίνητο του πατέρα του ενός για να κάνουν μία βόλτα, μη μπορώντας να φανταστούν πως αυτή η βόλτα μπορούσε να αποβεί μοιραία για τις ζωές τους.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

candia

Χθες, οι κάτοικοι της περιοχής αποχαιρέτησαν συντετριμμένοι τον 15χρονο Νίκο, κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια. Τραγική φιγούρα η μητέρα του, η οποία υποβασταζόμενη από τον αδελφό της οδήγησε τον μοναχογιό της στην τελευταία του κατοικία.

tipografo prints

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Σήμερα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, αναμένεται να τελεστούν οι νεκρώσιμες ακολουθίες και για τα άλλα δύο αγόρια. Τον Χρήστο και τον Ενρίκο.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Τραγική ειρωνεία είναι πως η μητέρα του ενός από τα αγόρια, εργάζεται στο νοσοκομείο, όπου πήγαν τα παιδιά μετά το φρικτό τροχαίο.

Όπως ανέφερε χθες ο διευθυντής του ΕΠΑΛΔημήτρης Δράκος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η κατάσταση στο σχολείο είναι πάρα πολύ δύσκολη, οι μαθητές είναι συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό χαμό των συμμαθητών και φίλων τους, ενώ η πολιτεία έχει ορίσει και ψυχολόγο, η οποία μιλά με τους εφήβους, και παρακολουθεί την κατάστασή τους.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 neaselida.gr