Θρίλερ με τον serial killer στην Κύπρο: «Εχουν εξαφανιστεί 22 Φιλιππινέζες»

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες στο φρεάτιο Μιτσερό και στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο στην Κύπρο από το πρωί τις Δευτέρας.

 

Οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο να υπάρχουν περισσότερα θύματα του 35χρονου serial killer. Μάλιστα, δημοσιογράφος από το Sigma τόνισε ότι τα δύο τελευταία χρόνια έχουν εξαφανιστεί 22 γυναίκες από τις Φιλιππίνες.

Bέβαια τόνισε ότι τα στοιχεία αυτά είναι δύσκολο να διερευνηθούν γιατί ενδεχομένως οι γυναίκες αυτές να έχουν περάσει στα Κατεχόμενα και να αγνοείται η τύχη τους.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου οικιακών βοηθών Κύπρου Λούης Κουτρουκίδης ανέφερε: «22 κοπέλες υπάρχουν εξαφανισμένες, δεν έκανε τίποτε μέχρι τώρα η αστυνομία. Όταν θα ξυπνήσουν όλοι και όλα και θα πάμε έξω να κοιτάξουμε να βρούμε πού πήγαν οι άλλες. Μετά τις 6 Μαΐου, αυτό που έκανε η αστυνομία ήταν μπράβο τους, μπορούσαν να το κάνουν 7 του Μάη πέρυσι. Η Φιλιππινέζα, επειδή εν Φιλιππινέζα, εν μαυρομούτσουνη, εν μαυρού τίποτε; Τζιάι είπαμεν εμείς, εν μαυρού ολάν, αφήστε την να πάει στ’ ανάθεμα;», τονίζοντας ότι οι εξαφανίσεις αυτές έχουν δηλωθεί τα 3-4 τελευταία χρόνια.

“Ένιωθα ωραία όταν την έπνιγα”

Οι λεπτομέρειες των εγκλημάτων προκαλούν αποτροπιασμό.

Ο 35χρονος αξιωματικός του στρατού ομολόγησε τον φόνο της Φιλιππινέζας και μιας ακόμη γυναίκας από τις Φιλιππίνες, ονόματι Αρίαν Παλανάς Λοζάνο. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ξεκίνησαν όταν δύο τουρίστες εντόπισαν τη μια σορό σε εγκαταλειμμένο μεταλλείο στο Μιτσερό. Εκτός από το πτώμα της 38χρονης, ανασύρθηκε ένα ακόμη πτώμα που ήταν επίσης τυλιγμένο με μπλε σχοινί.

Όπως έγινε γνωστό, ο δράστης διατηρούσε το ψευδώνυμο “Ορέστης” και πλησίαζε τα θύματά του μέσω διαδικτύου. Στην αστυνομία “έκλεινε” μαζί τους ραντεβού και τις έπνιγε κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. «Όταν την έπνιγα ένιωθα ωραία», φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς στην Κύπρο και όπως φαίνεται επανέλαβε την πράξη του.  Επίσης, ισχυρίστηκε πως του άρεσαν οι Φιλιππινέζες, ενώ υποστήριξε ότι δε σκότωσε το 6χρονο παιδί, όμως ανέφερε στους αστυνομικούς πως το τύλιξε με σεντόνι, έδεσε γύρω από το πτώμα του πέτρες και το έριξε στη λίμνη, κοντά στο μεταλλείο.

TheCaller.gr