Απεβίωσε ο Γιώργος Δεικτάκης – Nοσηλευόταν στη Μ.Ε.Θ.

Δεν άντεξε και κατέληξε ο πρώην βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Δεικτάκης.

Ο εκλιπών άφησε το πρωί την τελευταία του πνοή την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου όπου νοσηλευόταν.

Ο Γιώργος Δεικτάκης πήγε χθες στο γήπεδο προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα του ΟΦΗ με την ΑΕΚ και υπέστη ανακοπή.

candia

Η είδηση του θανάτου του, σκόρπισε θλίψη, τόσο στην οικογένεια του, όσο και στη Νέα Δημοκρατία.

Ο Γιώργος Δεικτάκης ήταν Οδοντίατρος καταγόταν από τον Κρουσώνα και εξελέγη τρεις φορές βουλευτής Ηρακλείου με τη Νέα Δημοκρατία το 2000, 2004 και το 2012 ενώ το 2014 διαδέχθηκε ως βουλευτής Ηρακλείου τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, που είχε εκλεγεί ευρωβουλευτής.

Παράλληλα είχε διατελέσει Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.

Η δεύτερη μεγάλη του, αγάπη ήταν ο αθλητισμός και η ομάδα του ΟΦΗ.

Διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος της Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η., και πρόεδρος του Π.Ο. “Ατσαλένιου” ενώ υπήρξε και πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Κρήτης.

Συλλυπητήριο μήνυμα Περιφερειάρχη Κρήτης για την απώλεια του Γ. Δεικτάκη

Με μήνυμα του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης εκφράζει τη θλίψη του και τα συλλυπητήρια του για την ξαφνική απώλεια του εκλιπόντος.

«Ο Γιώργος Δεικτάκης ως Βουλευτής Ηρακλείου, ως Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, αλλά και ως φίλος του αθλητισμού υπηρέτησε με εντιμότητα και επάρκεια τη δημόσια ζωή», τονίζει ο κ. Αρναουτάκης.
«Ως Περιφέρεια Κρήτης τον αποχαιρετούμε με σεβασμό εκφράζοντας θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, τη σύζυγο και τους δύο του γιούς», αναφέρει ο Περιφερειάρχης Κρήτης.