Θετικά νέα για τον ΒΟΑΚ στην πίτα της η Παγκρήτιος Ένωσις (pics+video)

Παρουσία πλήθους επισήμων αλλά και πολύ κόσμου η Παγκρήτιος Ένωσις έκοψε σήμερα την πίτα της σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο «Ελ. Βενιζέλος» της ΑΝΕΚ, στο λιμάνι του Πειραιά.

Στην καθ’ όλα επιτυχημένη εκδήλωση το παρών έδωσαν ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Τραγάκης, οι υπουργοί Κώστας Χατζηδάκης, Βασίλης Κικίλιας και Γιάννης Πλακιωτάκης, η Βουλευτής Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη, ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης,  ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, οι Δήμαρχοι Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και Πειραιά Γιάννης Μώραλης και πολλοί άλλοι επώνυμοι και μη Κρητικοί.

Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως Γεώργιος Μαριδάκης μαζί με τον Κωστή Χατζηδάκη και άλλα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσις.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης βγήκε και είδηση από τα χείλη της Ντόρας Μπακογιάννη η οποία στην σύντομη ομιλία της έκανε αναφορά στον νέο ΒΟΑΚ.

«Ο δρόμος καρμανιόλα για τον οποίο οι Κρητικοί έχουν πληρώσει μεγάλο τίμημα αίματος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δεσμευτεί προεκλογικά ότι είναι πρώτη προτεραιότητα. Μέσα στην εβδομάδα οριστικοποιούνται τα χρηματοδοτικά εργαλεία. Μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα γίνουν ανακοινώσεις για τον ΒΟΑΚ» ανέφερε η Βουλευτής Χανίων και πλέον αναμένουμε σημαντικές εξελίξεις.

Δείτε το βίντεο:

Κοπή πίτας Παγκρητίου. Ντορα Μπακογιάννη « Από την νέα εβδομάδα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για την κατασκευή του ΒΟΑΚ»!!

Gepostet von Kriti FM 87.5 am Sonntag, 19. Januar 2020

Gepostet von Kriti FM 87.5 am Sonntag, 19. Januar 2020

 

Φωτογραφίες από την εκδήλωση

φωτό και βίντεο: Kriti FM 87.5