Πότε φεύγει το… θολό από τις φωτογραφίες του 27χρονου φονιά από το Μάλεμε – Αίτημα της ΕΛ.ΑΣ. στην εισαγγελία…

Θέμα ωρών πιθανότατα να είναι, ν’ ανάψει το πράσινο φως, προκειμένου να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία αλλά και η φωτογραφία του 27χρονου από το Μάλεμε, ο οποίος βίασε και σκότωσε την 60χρονη Susan Eaton.

Οι αποκαλύψεις όσο περνάνε οι μέρες από τη σύλληψη του, είναι καταιγιστικές ενώ οι μαρτυρίες για τρεις διαφορετικές ακόμη περιπτώσεις , που πιθανότατα να εμπλέκεται ο δολοφόνος σε ισάριθμες περιπτώσεις επιθέσεων σε γυναίκες, ώθησαν τις αστυνομικές αρχές, να υποβάλλουν την Τετάρτη αίτημα για εισαγγελική διάταξη που αφορά,  τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

Καθοριστικής σημασίας στάθηκε και η αναγνώριση του οχήματος του δράστη, από μια κοπέλα από την Πολωνία, η οποία είναι παντρεμένη και ζει στα Χανιά, που είχε καταγγείλει πριν από δυο περίπου μήνες την επίθεση που δέχθηκε από άγνωστο άτομο, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Προκειμένου οι αρχές να συλλέξουν περαιτέρω στοιχεία για τη δράση του 27χρονου, η εισαγγελία, είναι κάτι παραπάνω από πιθανό, να δώσει τη συγκατάθεσή της τελικά, προκειμένου τα στοιχεία του να δοθούν στη δημοσιότητα, εντός των επόμενων ωρών.