Θέμα eparxies.gr | Αυτή είναι η Ηρακλειώτισσα που μακιγιάρει πρόσωπα και τα μεταμορφώνει σε… έργα τέχνης! (pics)

Το να πιάσεις δύο σκιές και ένα πινέλο, και να δηλώνεις make up artist είναι εύκολο. Να πιάσεις όμως δύο πινέλα, σωστά προϊόντα και να κάνεις θαύματα, είναι δυσεύρετο! 

Εξάλλου, πλέον υπάρχουν πάρα πολλές κοπέλες που δηλώνουν make up artists, και καθ’ ομολογία, κάποιες από αυτές κάνουν πάρα πολύ καλή δουλειά και κάποιες είναι απλά ερασιτέχνες.

Είναι όμως και εκείνες που ξεχωρίζουν κατά πολύ από τις υπόλοιπες. Που βλέπεις τη δουλειά τους και σου μένει, γιατί δεν έχεις ξαναδεί κάτι τόσο πετυχημένο.

Τέτοια είναι και η δουλειά της Μαρίας Μαρκογιαννάκη, μιας από τις πιο γνωστές Make Up Artists στο Ηράκλειο.

Και αυτό γιατί όχι μόνο… ζωγραφίζει, κυριολεκτικά και μεταφορικά, αλλά και γιατί σε κερδίζει αμέσως με τη σπιρτάδα, το χιούμορ, τον αυθορμητισμό, αλλά και την ειλικρίνεια που την διακατέχει.

Η αλήθεια είναι πώς έχει ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, καθώς πέρα από τα μακιγιάζ, είναι και καθηγήτρια σε ανάλογη ιδιωτική σχολή, ενώ έχει να φροντίσει και τους δύο υπέροχους γιους της Αλκίνοο & Ανδρέα. Βέβαια, ευτυχώς για εκείνην έχει έναν σύζυγο γεμάτο κατανόηση, τον Βασίλη, ο οποίος τη στηρίζει σε όλα και προχωράνε μαζί στα μονοπάτια που έχουν επιλέξει.

Πέρα από τα πολλά της ραντεβού, αναλαμβάνει και μακιγιάζ για φωτογραφίσεις, όπως για παράδειγμα φωτογράφιση που έγινε για το περιοδικό “Γάμος” και θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο.

Η αλήθεια είναι πάντως, πώς οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. 

Και γι’ αυτό οι πελάτισσές της, την εμπιστεύονται με κλειστά μάτια, καθώς είναι μια αληθινή επαγγελματίας. Χαρακτηριστικό είναι ότι κάθε φορά που μακιγιάρει δίνει τον καλύτερό της εαυτό, αφού αυτό είναι το πάθος της, και φαίνεται…

(Στα νυφικά μακιγιάζ, δεν παίζεται…)

Τα ταλαντούχα χέρια της βέβαια, δεν μένουν μόνο στο μακιγιάζ. Καθαρισμοί προσώπου, συνεδρίες σύσφιξης προσώπου, επαγγελματική περιποίηση προσώπου, αποτρίχωση σώματος με κερί και διάφορα άλλα!

Μάλιστα, η ιστοσελίδα της mariamarkogiannaki.gr ανανεώνεται και πλέον θα έχει e-shop αλλά blog που θα λύνει όλες τις απορίες!

Το καλύτερο από όλα βέβαια είναι η ευαισθησία της αφού αγωνιά για το συνάνθρωπο και ανάμεσα σε όλα όσα κάνει, βοηθάει πολύ κόσμο που έχει ανάγκη, είτε με φαγητό, είτε με ρουχισμό ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να προσφέρει…

Μπορείτε να τη βρείτε και στο theweddingexperts.gr ενώ ραντεβού κλείνονται και μέσα από τη σελίδα της στο facebook Maria Markogiannaki – Make Up Artist !

Τέλος, μέσα στο 2018, ετοιμάζει κάτι νέο, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί για πολλές μακιγιέρ, “όνειρο ζωής”…

Χρύσα Ζερβού

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here