Τattoos! Σύγχρονος τρόπος έκφρασης , αισθητική άποψη, χαραγμένες αναμνήσεις, τέχνη κι ένας ενδιαφέρων διάλογος!

Ο.Χ.

Γράφει η Όλγα Χναρά…

candia

 

tipografo prints

Σύγχρονος τρόπος έκφρασης , αισθητική άποψη, χαραγμένες αναμνήσεις,   cool ,  τέχνη…

Αυτοί και άλλοι πολλοί οι χαρακτηρισμοί ακούγονται να στολίζουν την επιλογή, όλων εκείνων που αγαπούν τα tattoos.
Και ποιους θα έπρεπε να πειράζουν άλλωστε ,  αν εσένα σου αρέσουν, εγώ περισσεύω.
Κοίτα όμως μην προσπαθείς να μου επιβάλεις ή να μου περάσεις το δικό σου προσωπικό γούστο , διότι όπως εσύ υποστηρίζεις τόσο δυναμικά την επιλογή σου αυτή,  άλλο τόσο και εγώ υποστηρίζω την δική μου.
Δεν θέλω να σε προσβάλω όταν σου λέω ότι για μένα το πιο όμορφο tattoo είναι ένα υγιές καλοσχηματισμένο σώμα.
Δεν έχω σκοπό  να σε προσβάλω όταν σου λέω ότι για μένα τα tattoos, ειδικά αυτά που καλύπτουν τόσο μεγάλο μέρος στο σώμα, μοιάζουν με ενδυμασία που κάποιος είναι υποχρεωμένος να φορά όλη του την ζωή, μη μπορώντας να δει ξανά το γυμνό του σώμα.
Δεν θέλω να σε προσβάλω όταν σου λέω ότι, τι τέχνη είναι αυτή που στην  ουσία βεβηλώνει τόσο σκληρά, το δώρο που σου χάρισε η φύση που είναι η μεγαλύτερη όλων των τεχνών!
Τώρα μπορεί να πεις  μα και οι πλαστικές το ίδιο δεν κάνουν, αλλά σκέψου αν σου πέρασε αυτό από το μυαλό , πόσο όμορφες είναι αισθητικά οι τόσες πολλές παραβιάσεις στο σώμα μας , όπως αυτές  των πλαστικών  επεμβάσεων  και τότε θα καταλάβεις και εμένα, που έχω άλλη άποψη από την δική σου .
Λυπάμαι αν η επιλογή σου έγινε αιτία να μην σε προσλάβουν σε μια καινούργια εργασία…
Λυπάμαι πολύ αν κάποιοι σε κοιτούν περίεργα για την εμφάνιση σου , αλλά αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να θυμώνεις μαζί μου , όταν και εγώ απλά  εκφράζω δημοκρατικά την δική μου άποψη.
Και εμένα μου αρέσει ξέρεις να κρατώ τις αναμνήσεις μου ζωντανές! Τις έχω αναλλοίωτες μέσα στην ψυχή μου. Κάθε τους στιγμή ακόμα και αυτές που δεν έχω την ανάγκη να μοιραστώ με κανένα!
Άλλωστε όταν φεύγουμε από αυτόν τον κόσμο το μόνο σίγουρο είναι ότι το σώμα δεν το παίρνουμε μαζί..
Δεν θέλω φίλε – φίλη να σε προσβάλω με την αισθητική σου επιλογή!
Υπάρχουμε και εμείς που την σεβόμαστε και ας μην μας αρέσει για δικούς μας λόγους.
Μην μας επιτίθεστε λοιπόν τόσο εύκολα,  ακούστε μας και εμάς χωρίς θυμό  και μην μας στερείτε το δικαίωμα που έχουμε στην ελευθερία του λόγου.
Όσο εσείς έχετε την ανάγκη να υπερασπίζεστε την επιλογή σας , το ίδιο ακριβώς θέλουμε και εμείς να εκφράσουμε την δική μας , με τα δικά μας επιχειρήματα !