Συζήτηση-ενημέρωση για την Κλωστική Κάνναβη

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 8μ.μ θα πραγματοποιηθεί συζήτηση ενημέρωση για την Κλωστική και Φαρμακευτική κάνναβη

Αναλυτικά η ενημέρωση

candia

H τελευταία νομοθετική ρύθμιση για τη νόμιμη καλλιέργεια της βιομηχανικής κάνναβης άνοιξε το δρόμο σε μια παράγωγη που μπορεί να δώσει σημαντική προοπτική στον αγροτικό κόσμo.

tipografo prints

Με τις πρώτες καλλιέργειες που έγιναν φέτος, στον Κουφό Χανίων, στα Ψαχνά Ευβοίας, στην Βοιωτία και στο Τυχερό Έβρου έγινε και το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας για ένα φυτό που για χιλιάδες χρόνια έδινε στον άνθρωπο τροφή, χαρτί, ένδυση, είδη κοσμετικής χρώματα και βερνίκια, ενέργεια, και το οποίο τα τελευταία 70 χρόνια είχε δαιμονοποιηθεί, συκοφαντηθεί, και κυνηγηθεί.

Ελπίζουμε πως το δεύτερο βήμα θα γίνει με το πόρισμα της ομάδας εργασίας του Υπουργείου Υγείας για την αναγνώριση της κάνναβης ως φαρμάκου, πόρισμα που θα παραδοθεί μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.
Η κοοπερατίβα Kannabio Herb κι οι συλλογικότητες: Terra Verde (για το εναλλακτικό κι αλληλέγγυο εμπόριο) και τα “χωριά” β δ Κρήτης στα πλαίσια των κύκλων αλληλοδιδακτικής γεωργίας οργανώνει συζήτηση – ενημέρωση για την Κλωστική και Φαρμακευτική κάνναβη την παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 20:00 στο πάρκο πίσω απ το ωδείο ( Δασκαλογιάννη & Επ. Νικηφόρου)

Με ομιλητές:
Σεραφείμ Κανδύλας καλλιεργητής «Ιστορική ανάδρομη – Καλλιέργεια του φυτού»

Βαγγέλης Ματράκας μέλος της ΚΟΙΝΣΕΠ Kannabio hemp
cooperative «Παρουσίαση της Κοιν.Σ.Επ. Κannabio και του σκοπού της»

Γιώργης Οικονομόπουλος Γιατρός «Το ίαμα Κάνναβη»

Θα ακολουθήσει μουσική με τον stefanatty στο χώρο του Στεκιού (χ΄μιχαχάλη Νταλιάνη 5)