«Συστράτευση» Εκκλησίας, Περιφέρειας, φορέων για την ανάπτυξη του Αποκόρωνα και της Κρήτης

Την στήριξη της Περιφέρειας στα θέματα υποδομών και ανάπτυξης του Αποκόρωνα αλλά και όλης της Κρήτης τόνισε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης μιλώντας στο Β΄ Παγκόσμιο Συνέδριο Αποκορωνιωτών που πραγματοποιείται στο Ίδρυμα «Αγία Σοφία» στο Δήμο Αποκορώνου Χανίων.

Ο κ. Αρναουτάκης παράλληλα αναφέρθηκε στην συνεργασία της Περιφέρειας με τους φορείς για την αντιμετώπιση των τοπικών ζητημάτων ενώ τόσο ο ίδιος όσο και οι εκπρόσωποι της εκκλησίας, των φορέων στους χαιρετισμούς τους, επισήμαναν, ότι, ο Αποκόρωνας και η Κρήτη γενικότερα διαθέτουν σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα και έχουν περαιτέρω δυνατότητες ανάπτυξης στον ποιοτικό τουρισμό, στον πρωτογενή τομέα και να ενισχυθεί η τοπική οικονομία. «Μόνο με συνεργασία και Ενότητα μπορούμε να πάμε μπροστά» τόνισαν μεταξύ άλλων οι ομιλητές, ο δε Δήμαρχος Χαράλαμπος Κουκιανάκης και οι άλλοι θεσμικοί εκπρόσωποι ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για τη συνεργασία και έμπρακτη στήριξη του στα προβλήματα, στα αναπτυξιακά ζητήματα της περιοχής.
Ο κ. Αρναουτάκης αναφερόμενος στα θέματα του Αποκόρωνα ευχαρίστησε για τη συνεργασία τους εκπροσώπους της εκκλησίας, της αυτοδιοίκησης, τους φορείς της περιοχής αλλά και τους οργανωτές του συνεδρίου που είναι ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός, ο Δήμαρχος Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Επαρχιακού Τύπου Γιάννης Γαρεδάκης και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αποκορώνου Αττικής Γιάννης Τερεζάκης

candia