Συναντήσεις Καλογερή με μελισσοκόμους και Ένωση Προστασίας Καταναλωτή (pics)

Συναντήσεις με εκπροσώπους των μελισσοκόμων των Χανίων αλλά και της Ένωσης Προστασίας του Καταναλωτή, είχε την Δευτέρα, ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Καλογερής.

Ακολουθούν οι σχετικές ενημερώσεις:

Σήμερα Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νικόλαου Καλογερή με τον Προέδρο κ. Θεόδωρο Βίγλη, τον Αντιπρόεδρο κ. Βαγγέλη Ντερμανάκη και τον Γραμματέα κ.  Μιχάλη Μπλεμπλιδάκη του Μελισσοκομικού Συλλόγου Χανίων, παρουσία της Δ/ντριας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Μ. Μυλωνάκη και του υπεύθυνου Μελισσοκομίας κ. Κ. Παπαδάκη.

Στη συνάντηση προβλήθηκαν τα προβλήματα του Συλλόγου επικεντρώνοντας στο ζήτημα της νοθείας του μελιού το οποίο προκαλεί δυσφήμιση του προϊόντος και παραπλάνηση των καταναλωτών. Συμφωνήθηκε να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι στην αγορά προκειμένου να διαφυλαχθεί η ποιότητα του προϊόντος. Κύριος στόχος, σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη, πρέπει να είναι η ανάδειξη και η προστασία του κρητικού μελιού το οποίο είναι μοναδικό σε άρωμα και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά.

Συνάντηση με την Διοίκηση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νίκο Καλογερή, πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019, η Πρόεδρος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, κα  Ιωάννα Μελάκη, συνοδευόμενη από Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης.

Οι Εκπρόσωποι της Ένωσης και ο Αντιπεριφερειάρχης συζήτησαν θέματα που αφορούν στην προστασία των καταναλωτών, οι οποίοι βιώνουν δύσκολες κοινωνικές και εργασιακές συνθήκες λόγω της οικονομικής κρίσης της τελευταίας δεκαετίας, και συνεπώς έχουν αυξημένη ανάγκη από νομική υποστήριξη στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους.

Σ’αυτό το πλαίσιο η κα Μελάκη επεσήμανε τη σπουδαιότητα του έργου της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών η οποία υπερασπίζεται σταθερά τα δικαιώματα των καταναλωτών αυτή τη δύσκολη περίοδο.