ΣΥΝ.ΚΑ.: Σημαντική κερδοφορία και το 2018 – «Έδωσε» τα χέρια με την «Βιδάλης Μαρκετ» (pics+vid)

Aνοδική ήταν η πορεία του Συνεταιρισμού Καταναλωτών Κρήτης για το έτος 2018. Αυτό επισημάνθηκε κατά τη διάρκεια της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Ιουλίου στα Χανιά.

Παράλληλα, εγκρίθηκε η συγχώνευση την απορρόφηση, της «Ανώνυμης Εμπορικής Τουριστικής και Κτηματομεσιτικής εταιρείας Βιδάλης Μάρκετ Α.Ε.».

candia

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του ΣΥΝΚΑ, Δημήτρη Αλεξάκη, «το 2018 ήταν μια χρονιά σταθεροποίησης για τον Συνεταιρισμό, στην οποία παρά τις έντονες πιέσεις που δεχτήκαμε από ανταγωνισμό αλλά και γενικότερα τη μεγάλη συγκέντρωση που έχει πλέον ο κλάδος του λιανεμπορίου, καταφέραμε και κρατήσαμε τον τζίρο σταθερό στα 175 εκατ. σε επίπεδο ΣΥΝΚΑ και 187 περίπου σε ενοποιημένους ισολογισμούς και την κερδοφορία σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Οι επενδύσεις το 2018 ξεπέρασαν τα 6 εκατομμύρια, ενώ και για το 2019 έχουμε καταστρώσει ένα πλάνο δυναμικών επενδύσεων που θα ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια. Έχουμε ήδη εγκαινιάσει ένα νέο κατάστημα στο Καστέλι, σε ένα πολύ κεντρικό σημείο δίπλα στο Δημαρχείο και στα σχολεία της περιοχής, ενώ έχει ξεκινήσει μια σημαντική επένδυση επέκτασης – εκσυγχρονισμού του κέντρου logistics της κεντρικής αποθήκης στην Αγιά».

Δείτε το βίντεο εδώ: