Συγκροτείται επιτροπή στα Χανιά για την Περιβαλλοντική Καταστροφή και την Κλιματική Αλλαγή

Ανακοίνωση της «Πρωτοβουλίας Ενάντια στην Περιβαλλοντική Καταστροφή και την Κλιματική Αλλαγή στα Χανιά»:

 

Σύσκεψη για για την συγκρότηση της «Πρωτοβουλίας Ενάντια στην Περιβαλλοντική Καταστροφή και την Κλιματική Αλλαγή» πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 στο Εργατικό Κέντρο Χανίων και ύστερα από πλούσια και εποικοδομητική συζήτηση. Στη σύσκεψη συμμετείχαν φορείς και συλλογικότητες όπως η Οικολογική Πρωτοβουλία Χανίων, η Extiction Rebellion, η δημοτική κίνηση Ανταρσία στα Χανια καθώς και ακτιβιστές του οικολογικού κι εργατικού κινήματος.

candia

Αποφασίστηκε η μόνιμη λειτουργία της Πρωτοβουλίας, η οποία θα είναι ανοιχτή σε συλλογικότητες και αγωνιστές, η ανάπτυξη ενημερωτικών δράσεων, η δημιουργία blog κι ότι την Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη θα πάρουμε μέρος και στην πόλη μας με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Αγοράς στις 6μμ στα πλαίσια της παγκόσμιας κινητοποίησης για να σταματήσουμε την περιβαλλοντική καταστροφή και να απαιτήσουμε άμεσες λύσεις για τη σωτηρία του πλανήτη από την κλιματική αλλαγή.

tipografo prints

Η συγκρότηση της Πρωτοβουλίας έχει στόχο την μαχητική ενωτική δράση και τη μαζική συμμετοχή περιβαλλοντικών κινήσεων, συνδικαλιστικών οργανώσεων, μαθητών/τριών, φοιτητών/τριών, τοπικών συλλόγων, δημοτικών– περιφερειακών σχημάτων, ακτιβιστών/τριών και ενεργών πολιτών στις 20 του Σεπτέμβρη και στη συνέχεια.

Νέα σύσκεψη της «Πρωτοβουλίας Ενάντια στην Περιβαλλοντική Καταστροφή και την Κλιματική Αλλαγή στα Χανιά» θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 7μμ στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.

Πρωτοβουλία Ενάντια στην Περιβαλλοντική Καταστροφή και την Κλιματική Αλλαγή – Χανιά