Συγχαρητήρια στην Άννα Ντουντουνάκη από τον Δήμαρχο Χανίων

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Χανίων, Π. Σημανδηράκη, στη Χανιώτισσα πρωταθλήτρια  κολύμβησης, Άννα Ντουντουνάκη για την τρίτη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης

 

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας της Γλασκώβης κατέλαβε την τρίτη θέση στον τελικό των 100μ. πεταλούδα με 56.44 και έγινε η πρώτη Ελληνίδα που κατακτά μετάλλιο στην ιστορία του θεσμού.

Στο μήνυμά του ο κ.Σημανδηράκης αναφέρει:

Ως Δήμαρχος Χανίων εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στη Χανιώτισσα πρωταθλήτρια, Άννα Ντουντουνάκη, για την εξαιρετική εμφάνιση, που πραγματοποίησε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας στη Γλασκώβη. Η Άννα Ντουντουνάκη, έπειτα από σπουδαίες επιδόσεις και μία εξαιρετική κούρσα, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 100 μ. πεταλούδα, καταρρίπτοντας το προηγούμενο πανελλήνιο ρεκόρ, που κατείχε η ίδια.

Εκ μέρους και του Δημοτικού μας Συμβουλίου συγχαίρω τη Χανιώτισσα πρωταθλήτρια, καθώς πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό, που μας κάνει όλους υπερήφανους, φέρνοντας τη χώρα και τον τόπο μας στην κορυφή της Ευρώπης.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν δε και στην οικογένεια της αθλήτριάς μας. Ο Δήμος Χανίων στέκεται σταθερά αρωγός σε κάθε προσπάθεια, που αφορά την προαγωγή του αθλητικού πνεύματος και της ευγενούς άμιλλας.