Στον “πυρετό” του τζόγου! Κλειστά χτες τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ προς μεγάλη στενοχώρια στους θαμώνες!

Κι όμως… Πολύς κόσμος “ευτυχώς ή δυστυχώς” έχει συνδυάσει τον τρόπο ζωής του, με τον τζόγο και δη, με τον νόμιμο τζόγο… (Δε θα μιλήσουμε τώρα για τον παράνομο)… Η κρίση είναι εμφανές ότι έχει “χτυπήσει” κόκκινο και όλοι ψάχνουν το …εύκολο και γρήγορο χρήμα!

Μέρες που είναι μάλιστα, πολύ περισσότερος κόσμος συρρέει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ για να διεκδικήσει το όνειρο της απόκτησης χρημάτων που θα ανακουφίσουν τη ζωή του…

candia

Η χτεσινή ημέρα, ημέρα Χριστουγέννων ήταν “σκέτη απογοήτευση” για τους πελάτες και δη, τους τακτικούς πελάτες των πρακτορείων, αφού λόγω της αργίας τα καταστήματα ήταν κλειστά! Όταν είσαι τζογαδόρος ή εν πάση περιπτώσει, κυνηγάς συχνά την τύχη σου, δεν υπολογίζεις, “ούτε αργίες, ούτε γιορτές”… Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλοί θαμώνες περνούν αμέτρητες ώρες μέσα σε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ!

“Η απογοήτευση ήταν έκδηλη στα πρόσωπα πολλών πελατών μας όταν τους ανακοινώσαμε ότι θα είμαστε κλειστά τα Χριστούγεννα και παρά το γεγονός ότι το γνώριζαν εκ των προτέρων”, λέει ένας ιδιοκτήτης πρακτορείου στο eparxies.gr.

Τρόπος ζωής λοιπόν για πολύ κόσμο και ασχέτως αν για πολλούς από αυτούς, ο τζόγος μπορεί να καταστεί εξαιρετικά επώδυνος για την τσέπη τους. Διότι, άλλο να “τα’χεις” και να παίζεις πολλά και άλλο να είσαι “οριακά” και να ριψοκινδυνεύεις τη διαβίωσή σου για να κάνεις το χόμπι σου ή τον “εθισμό” σου, πράξη…

Σήμερα πάντως, την επομένη των Χριστουγέννων (που είναι επίσης αργία), άνοιξαν τα πρακτορεία, “προς τέρψιν” κυρίως εκείνων που ζουν και …αναπνέουν για τα τυχερά παιχνίδια!

Καλημέρα και Χρόνια πολλά!

Vas Fou – eparxies.gr