Στον πεζόδρομο της Χρυσάνθου Επισκόπου οι… αρμόδιοι κατέστρεψαν τις πλάκες στη διάβαση των τυφλών!

Τα συνεργεία πέρασαν, έκαναν τη δουλειά τους – και μέχρι εδώ όλα καλά – αλλά…

Ο λόγος για τον πεζόδρομο της Χρυσάνθου Επισκόπου στα Χανιά, όπου τις τελευταίες ημέρες, έχει γίνει ένας… αφιλόξενος δρόμος για συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Και πάμε να εξηγήσουμε το “γιατί”. Οι εργασίες που έγιναν στην περιοχή, ήταν απαραίτητες και ορθά εκτελέστηκαν. Το μεμπτόν στην όλη υπόθεση, είναι αυτό που άφησαν πίσω τους τα συνεργεία.

Η εικόνα – όπως εύκολα καταλαβαίνει κάποιος και από το σχετικό φωτογραφικό υλικό – μιλάει από μόνη της. Οι σπασμένες πλάκες, βρίσκονται πάνω ακριβώς στη διάβαση των τυφλών. Συνανθρώπων μας δηλαδή που αντιμετωπίζουν πρόβλημα και οι μετακινήσεις τους, γίνονται αποκλειστικά και μόνο, από το συγκεκριμένο σημείο του δρόμου.

Η απάντηση “μας τελείωσαν οι πλάκες” μόνο ως αστεία μπορεί να θεωρηθεί και σίγουρα, ακόμη και να είναι αυτή η αλήθεια, αντιλαμβανόμαστε όλοι πως πρόκειται για μια πολλή μεγάλη γκάφα – προχειρότητα από την πλευρά των αρμόδιων υπηρεσιών και αρχών.

Οι πλάκες επιβάλλεται να αντικατασταθούν άμεσα. Οι διαβάσεις των τυφλών, πρέπει να πληρούν όλους τους κανόνες απόλυτης ασφάλειας για τους χρήστες τους. Διαφορετικά, μιλάμε για εγκληματικές αμέλειες που εκείνοι που τις δημιούργησαν, θα πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι και με τις συνέπειες των πράξεων τους.

Ας ξυπνήσουν άμεσα αυτοί που πρέπει, κι ας μην σκέφτονται μόνο τις εκλογές…

     Φιλικά και πάντα Καλοπροαίρετα 

                                             ο ” Κύριος Έπαρχος”