Στο Μαρόκο, παρά το υψηλό κόστος, θα μεταφερθεί η σωρός του του Μουράτ που καταπλακώθηκε από το βράχο

Στη γενέτειρα στο Μαρόκο αναμένεται να μεταφερθεί η σωρός του άτυχου άνδρα που βρήκε τραγικό θάνατο το πρωί του Σαββάτου στο Ζαρό.

Στο Μαρόκο, παρά το υψηλό κόστος, θα μεταφερθεί η σορός του Μουράτ Αλ Αλσανί!

Στο τόπο όπου γεννήθηκε και ανδρώθηκε θα μεταφερθεί η σορός του άτυχου Μουράτ που σκοτώθηκε το Σάββατο στο Ζαρό όταν καταπλακώθηκε από βράχο κατά την διάρκεια εργασιών. 


Σύμφωνα με το Δια-SOS-τε τη Μεσαρά, παρά το υψηλό κόστος μεταφοράς (50.000 ευρώ σύμφωνα με πληροφορίες) οι δικοί του κάνουν τα πάντα για να τον φέρουν κοντά τους, ενώ στην προσπάθεια τους αυτή θα έχουν για συμπαραστάτες τη γυναίκα του και πολλούς άλλους συγγενείς και φίλους.

Έρχεται ο αδελφός του στην Ελλάδα

Η μεταφορά θα γίνει πιθανόν την προσεχή εβδομάδα αμέσως μετά την νεκροψία νεκροτομή που εκκρεμεί. Για τον σκοπό μάλιστα αυτό αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο αδελφός του, τον οποίο περιμένει και η σύζυγος του Μουράτ και τα παιδιά του.

Ο άτυχος εργάτης που ζούσε τα τελευταία χρόνια στα Καπαριανιά και ήταν πατέρας δύο μικρών παιδιών, καταπλακώθηκε από βράχο ενώ εργαζόταν σε χωράφια της περιοχής. Ο Μουράτ τραυματίστηκε σοβαρά στα πόδια και μάλιστα για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η συνδρομή φορτωτή. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας. Οι γιατροί λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του στο ΠαΓΝΗ. Στη διαδρομή υπέστη ανακοπή με τον γιατρό και τους διασώστες να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο 35χρονος άνδρας δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή στο ασθενοφόρο.