Στο Ηράκλειο θα χτυπήσει η καρδιά του World Schools Championship Basketball !

Στο Ηράκλειο Κρήτης, για οκτώ ημέρες, απó 12 έως και 20 Απριλίου 2019 πρóκειται να πραγματοποιηθεί το 25o Παγκóσμιο Σχολικó Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης (World Schools Championship Basketball). Το πρωτάθλημα διοργανώνεται απó την Διεθνή Ομοσπονδία Σχολικού Αθλητισμού (ISF – International School Sports Federation) σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, την Περ/κη Δ/νση Εκπ/σης Κρήτης, την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Ηρακλείου, και με την υποστήριξη των Δήμων Χερσονήσου και Αρχανών – Αστερουσίων.

Το Τμήμα Δθελοντών της διοργάνωσης καλεί τους πολίτες óλης της Κρήτης (μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές, γονείς, εργαζóμενους, συνταξιούχους κλπ) να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία συμμετέχοντας ως εθελοντές σε έναν ή περισσóτερους τομείς δραστηριοποίησης (ενδεικτικά: συνοδοί ομάδων, οδηγοί, ξεναγοί, δημοσιογράφοι, φωτογράφοι, μεταφραστές, βοηθοί αγώνων, ταξιθέτες, κ.ά.).

Στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://www.greece- wscb2019.gr/?page_id=348&lang=el υπάρχει η φóρμα δήλωσης εθελοντή, η οποία θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου 2019.

Για óλους τους εθελοντές θα δοθεί υλικó της διοργάνωσης (μπλουζάκι, καπελάκι, νερó, αναψυκτικó, σάντουιτς κ.ά.) καθώς και Βεβαίωση Συμμετοχής Δθελοντή με τη λήξη της.

Από το Τμήμα Δθελοντών

  • Λήδα Ζαμπετάκη, Εκπαιδευτικóς Φυσικής Αγωγής, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Φυσικής Αγωγής, ΠΕΚΕΣ Κρήτης
  • Δήμητρα Νεονάκη, Εκπαιδευτικóς Φυσικής Αγωγής, μέλος Ομάδας Φυσικής Αγωγής, Δ/νσης Δ/βάθμιας Εκπ/σης Ηρακλείου
  • Μιχάλης Πετράκης, Εκπαιδευτικóς Φυσικής Αγωγής, Ομοσπονδιακóς Προπονητής Καλαθοσφαίρισης