Στη φυλακή ο φονιάς της Αμερικανίδας βιολόγου – Ζήτησε “συγγνώμη” και τα πήρε όλα πάνω του, δεν είχε συνεργό… (pics+vid)

Προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, κρίθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι, μετά από μια πολύωρη απολογία στην εισαγγελία Χανίων, ο 27χρονος Γιάννης Παρασκάκης, ο οποίος χτύπησε, βίασε και σκότωσε την 60χρονη Αμερικανίδα Σούζαν Ίτον – Ζήτησε συγγνώμη…

Ο δράστης της στυγερής δολοφονίας, πέρασε το κατώφλι της εισαγγελίας λίγο μετά τις δέκα το πρωί, με σκυμμένο το κεφάλι και αμίλητος.

Ο νεαρός δολοφόνος, βαρύνεται με τις κατηγορίες  της ανθρωποκτονίας, του βιασμού και της οπλοκατοχής και αποφασίστηκε η προφυλάκιση του.

Μετά το πέρας της απολογητικής του διαδικασίας, ο συνήγορος του 27χρονου, Παντελής Ζέλιος  δήλωσε μεταξύ άλλων: “Ο Κατηγορούμενος ομολόγησε και αποδέχθηκε όλες τις πράξεις του – και τον βιασμό – . Αναμένουμε τα αποτελέσματα της Ιατροδικαστικής εξέτασης αλλά και τον εργαστηριακό έλεγχο για το γενετικό υλικό. Θα ζητηθεί Ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη[…] Δυο οικογένειες ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά.

Ο κ. Ζέλιος ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ότι ο 27χρονος δεν είχε συνεργό λέγοντας χαρακτηριστικά πως “έδρασε μόνος του“.

Όπως είπε ο δικηγόρος υπεράσπισης, μετά την τετράωρη απολογία του πελάτη του, ναι μεν αποφασίστηκε ομόφωνα η προφυλάκιση του, ωστόσο δεν ξεκαθαρίστηκε σε ποιο σωφρονιστικό κατάστημα αυτή θα γίνει.

Από την οικογένεια του 27χρονου, θα διανεμηθεί σχετική δήλωση, την οποίαν συνέταξε ο ιερέας πατέρας του.