Στα παλιά του λημέρια ο “Τζάνακας”! 18 χρονιά μετά ξανά στο… γραφείο του

Βρέθηκε στο τιμόνι της οδού Κυδωνίας για δώδεκα ολόκληρα χρόνια.

Ο Γιώργος Τζανακάκης διετέλεσε Δήμαρχος Χανίων από το  1990 έως το 2002, αφήνοντας αν μη τι άλλο έντονο αποτύπωμα, στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του τόπου. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το προσωνύμιο που του αποδόθηκε ως ο “Νέστορας της Αυτοδιοίκησης“, καθώς η γνώση του γύρω από το αντικείμενο ήταν – και εξακολουθεί να είναι μεγάλη – και η άποψη του πάντα, είχε βαρύνουσα σημασία.

18 χρόνια μετά, από την εποχή που παρέδωσε τα ηνία του δήμου τότε στον Κυριάκο Βιρβιδάκη, ο κ. Τζανακάκης την Πέμπτη, βρέθηκε ξανά στο… γραφείο του, εκεί που πέρασε δώδεκα ολόκληρα χρόνια της ζωής του.

candia

Ο πρώην δήμαρχος και… γερόλυκος του πάλαι ποτέ τοπικού ΠΑΣΟΚ, ήταν ένας εκ των συνοδών του γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής Μανόλη Χριστοδουλάκη, στην επίσκεψη του την Πέμπτη, στον δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη.

Σίγουρα οι μνήμες θα ξύπνησαν στον πάντα αγαπητό “Τζάνακα” – έτσι συνηθίσαμε να τον αποκαλούμε –  ο οποίος όπως και να το κάνεις. δικαιολογημένα  όποτε βρίσκεται στον συγκεκριμένο χώρο, η σκέψη του επιστρέφει στις δικές του “ημέρες” στην Κυδωνίας.

   Φιλικά και Πάντα Καλοπροαίρετα 

                                                 “Ο Κύριος Έπαρχος”