Στα Χανιά την Τετάρτη η πρέσβειρα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας για… δουλειές! Σημαντική ευκαιρία για τους επιχειρηματίες του νομού (pics+vid)

Με αφορμή τη σημαντική αυτή επίσκεψη, παραχωρήθηκε νωρίς το μεσημέρι, συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του ΕΒΕΧ.

«Ο δρόμος της προσέγγισης του τουριστικού κύματος από την Κίνα» θα παρουσιαστεί την  Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου στο ΕΒΕΧ , μέσω του προγράμματος «Welcome Chinese», υπό την παρουσία της Πρέσβειρας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα Zhang Qiyue.

Στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, στην Αίθουσα Τύπου του ΕΒΕΧ, ο υπεύθυνος του προγράμματος Ηλίας Παπαγεωργίου, αναφέρθηκε στις προοπτικές που ανοίγει αυτή η συνεργασία για τα Χανιά αλλά και για την Κρήτη ολόκληρη, σε τομείς της τοπικής οικονομίας και κυρίως στον τουρισμό.

Στη σημαντικότητα της εκδήλωσης αλλά και στους δρόμους που ανοίγει το εν λόγω πρόγραμμα για τους επιχειρηματικούς κύκλους των Χανίων, αναφέρθηκε στην τοποθέτηση του και ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ Αντώνης Ροκάκης

Μεταξύ των θεμάτων που θα αναπτυχθούν στη διάρκεια της εκδήλωσης είναι «Ο πολιτισμός ως πόλος έλξης τουριστών από την Κίνα», «Ψηφιακή Ξενάγηση και Πληροφόρηση» και «Χρήση των Κινεζικών τρόπων πληρωμής – απαραίτητη προϋπόθεση για την τουριστική ανάπτυξη».

Την έναρξη των εργασιών της εσπερίδας στις 5:30 το απόγευμα της Τετάρτης θα κάνει με ομιλία της η Πρέσβειρα της Κίνας κ. Qiyue ενώ η εκδήλωση θα κλείσει με ερωτήσεις των παρευρισκομένων στον υπεύθυνο του «Welcome Chinese» κ. Παπαγεωργίου.